Søg i denne blog

fredag den 1. november 2013

Blå kage og vasketøj


Er nogen mon i tvivl om, at Nana har gået på Blå stue :)
Kanelkage med blå glasur og M&M's det gjorde lykke.

Det gør hun så ikke længere - nu bor hun her på bakken og hun kan allerede fortælle sin nye adresse. Nana skal gå i skovbørnehave fra på mandag, i dag holder hun fri, for børnehaven har pædagogisk dag.
Emil er startet hos sin nye dagpleje og første dags aflevering gik gnidningsløs - det er jo dejligt :)

Nu lige hygger Nana med sin mor i sofaen med Peter Pedal på TV - men lige om lidt, så går vi igang - for der er stadig kasser, der skal pakkes ud :)

Og der er stadig ting, der skal findes ud af - jeg havde da lige glemt, hvor meget snavsetøj der er efter to små børn og det store problem lige nu er - hvor skal vi samle vores snavsetøj!!!
Det finder vi også ud af, men det er jo lige med at finde en praktisk løsning, så vaskekonen ikke skal gennemsøge hele huset, hver gang vaskemaskinen skal i gang.

I morgen skal Laura's 7-års fødselsdag fejres i gildesalen - så den har sønnike gjort fin ren igår - herligt :)

Ja, der sker noget hver dag,  igår afleverede vi to sækker tøj til genbrug og alt muligt andet tingel tangel til loppemarked - det er da ufattelig, hvad man går og gemmer på, når der er plads til det!
Mon ikke der pludselig bliver fundet plads til alt det, vi ikke kan og vil undværre  - altså uden vi skal have det stablet op midt på spisebordet :)
1 kommentar:

  1. hej Randi, håber du finder kroge og hylder til det hele,,,og vasketøjet, måske detkunne blive plads til vaskekurve lige i nærheden af vaskemaskinen , så vaskekonen ikke skal støve hele huset igennem fir at samle sammen ,,,,rigtig god week- end ❤️

    SvarSlet