Søg i denne blog

torsdag den 16. februar 2012

Stof i lange baner

Igår var jeg på shoppe-tur med svigerdatteren og barnebarnet.
Jeg skulle i "Stof og stil" efter puder og noget til disse. Det var første gang, Laura var med derinde - hold da op. Den lille 5-årige dame stilede lige over til hylden med tyl i diverse farver - lilla og pink, giver hende julelys i øjnene  :-)
Vi kiggede på rigtig meget forskelligt stof og på de modeller, der var udstillet. Jeg var godt klar over, at Laura har en mening om tøj og farver, men jeg var imponeret over, at hun kunne overskue det blandt alle de mange stofruller - hun var bestemt ikke enig med sin mor om, hvad der var finest ;-)
Nå men jeg fik købt ganske almindelig bomuldsstof til mine nye sofapuder og nu er jeg meget spændt på, hvordan det kommer til at se ud, for vi er bestemt ikke vant til så farverige puder - men kan vi ikke leve med det, så er der ikke så meget forgjort i det, så må jeg bare sy nogle andre betrækker!

Men jeg skal først være færdig med cirkelinekjolen - den har godt nok drillet mig - jeg har ikke strikket goblin og jeg har ikke broderet pletter på med maskesting, men jeg har lært, hvordan man gør de to ting og så er jeg endt med at strikke små sorte runde lapper til at sy på!!!

Jeg havde taget et billede med min mobil, da vi var på cafe igår, men jeg kan ikke få det overført - dvs. det bliver godt nok overført, men jeg kan ikke åbne det - øv.