Søg i denne blog

onsdag den 9. august 2017

Flytning, hæklede kaktusser og astma

Først undskyld til alle jer, der forgæves har kigget efter nye indlæg her på bloggen.

Jeg ved ikke lige præcis, hvad der skete, men istå, det gik jeg.

Idag får I lige en kort "up to date".

Det vildeste der er sket her, er at datteren og børnebørnene har fået deres eget at bo i.
De flyttede den 1. juli.
Det var virkelig med ambivalente følelser, at de blev sendt afsted 😕😏

Det er jo den naturligste ting og har hele tiden været meningen, at de skulle flytte igen, de har lejet et virkelig dejligt rækkehus lige indenfor byskiltet, så der er ikke 2 km ind til dem.
vi har glædet os til, at vi skulle være os to alene igen, men jo nærmere dagen for flytningen kom, jo mere kom følelserne jo også i spil - selv om de altså ikke flyttede til den anden ende af landet 😊

Den der vist havde det sværest med flytningen var Emil på 5 år - han husker ikke andet end at have boet her, de flyttede ind, da han var 1½ år. Han mente nu ikke, at de fleste legesager skulle flyttes og på anden dagen i det nye hus, vil han også godt lige vide, hvornår vi skulle hjem og spise, og da vi så havde spist i det nye hus, så vil han altså gerne vide, hvornår vi skulle hjem 😏
Men han er nu faldet godt til.
Der er nye lejere i 3 huse inklusiv deres ud af 7 huse, og der er kommet børn i alle tre, plus de børn der bor der i forvejen, så er der en pæn flok, som de kan lege med nu, og det er virkelig rart for børnene, at de lige kan banke på og høre om nogen kan lege.
Datteren er utrolig glad for huset og det kan jeg godt forstå, det er praktisk indrettet og lyst og pænt.
Hun har også ventet på at det skulle blive ledigt i det sidste år.

Vi er ved at vænne os til, at der ikke længere behøver være fast spisetid, her er stille og vi skal underholde os selv to 😊

Vi har altså ikke bare lagt på langs i den forgangne tid.
Jeg har ikke været særlig meget involveret i flytningen, men det har gemalen og datteren selv og så var der familie og gode venner, der gav en stor hånd med.
Datteren var jo så "heldig", at det hun flyttede fra ikke lige skulle lejes ud igen, så alt det, hun ikke lige var sikker på om skulle med, det bliver der stadig ryddet op på herhjemme, og gemalen rydder ud i ting, der blev sat til opbevaring herhjemme, da datteren flyttede fra København til Hobro i 2008 - det er utrolig, hvad man kan gemme på, når der er plads at stuve det sammen på 😲

Mit bidrag til flytningen har været kaktusser til børnenes vinduer

Datteren er ikke vild med at passe blomster, så de skulle jo være nemme at passe, og de her, de behøver ikke vand og bliver de for støvede at kigge på, ja så kan de da vaskes 😄

Ellers har jeg hæklet karklude og håndklæder i stor stil - svigerdatteren blev 40 år og fik en pakke i blå nuancer, der var foruden klude og håndklæder grydelapper og en kartoffelvarmer.

Datteren har fået en stor stak karklude med og der er et par stykker mere og et par håndklæder undervejs - hun vil ha' grå farver - og der er ingen billeder endnu.

De sidste to uger har jeg intet lavet - og det er virkelig intet - jeg har ikke engang hæklet, jeg har kigget lidt på facebook og set TV.
Jeg blev ramt af noget voldsom hoste, troede at jeg var blevet smittet af datteren, der faktisk har været mere eller mindre syg i 5 uger med noget virus-halløj og en grimme hoste.
Da jeg havde hostet i et væk, ingen søvn fået og min kost havde bestået af et par skiver ristede brød om dagen i en lille uges tid - ja så måtte jeg til vagtlæge sidste søndag. Han konstaterede, at infektionstallet ikke var højt nok til en lungebetændelse og mente det var noget med bronkierne, så jeg fik en inhalator og noget hostesaft til natten.
Det hjalp lidt, hosten blev anderledes, men jeg var stadig dårlig, så torsdag var det egen læge, som mente, at jeg måske havde pådraget mig en infektions fremkaldt astma - og jeg skulle prøve at bruge den inhalator, jeg havde, noget mere. Det hjalp på det, så mandag synes jeg, det gik ret godt.
Igår var jeg så nødt til at skulle have en ny inhalator, jeg sagde, at jeg havde det meget bedre, men da vi fik snakket lidt om sagerne, sagde lægen at han ikke synes, at bedring var god nok, så han vil give mig en behandling for astma - så nu er jeg udstyret med to forskellige inhalatorer.
Der vil gå et par dage, før der er virkning af den nye inhalator og jeg skal regne med 14 dage, før jeg er helt på toppen igen  - men jeg er da heldigvis bedre, end jeg har været 😏

Det må vist være nok for i dag