Søg i denne blog

torsdag den 2. juni 2011

Har fået ny computer

Hold da op, det tager meget tid at få en ny computer sat op - jeg er ikke færdig endnu, men det hjælper nu.
Der er en masse ting, jeg ikke lige kan finde ud af at få indstillet, fordi jeg nu kører Windows7, før havde jeg Vista. Dernæst har jeg fået en mindre skærm, forhandleren bildte mig ind, at det var uden betydning, men NEJ, det er det ikke!
Jeg er igang med at hækle en lille taske til Laura, mit barnebarn på 4 år. Den er pink med lilla kanter og så skal der små blomster på - der kommer et billede, når den er helt færdig.
Helligdagen skal bruges til noget oprydning - vi skal snart på ferie og så skal svogeren flytte ind, så der skal se rimelig ordentlig ud. Jeg er nødt til at komme igang i ordentlig tid, for mit hovede arbejder ikke så godt endnu, det er eftervirkningen af depressionen og også grunden til, at jeg stadig er sygemeldt. Det har jeg det svært med, fordi jeg altid har været typen, der kunne organisere tingene og arbejdede godt i en presset situation, nu står det bare stille inde i hovedet, hvis jeg bliver presset!!
Og hvad skal vi spise i dag? Jeg tror, det er kalvelever, jeg fandt nemlig en pose i fryseren uden tekst og dato på, så den må hellere blive brugt. Hvis det er lever, så får vi en æble/løgkompot dertil samt en god blandet salat.
Jeg har næsten ikke turde servere salat, men nu har jeg den dejligste rucola i haven og så har jeg købt danske tomater og agurk, så kan det forhåbentlig ikke gå helt galt.
Her er lige et billede af mit første syprojket i ca. 15 år - nemlig fleecejakken, jeg syede til Nana for et par måneder siden. Den blev syet efter et mønster, jeg lavede til min søn, som i dag er 31 år - jeg tog bare lige 10 cm. af ærmerne, han ligner nemlig sin far i højden og har også hans lange arme :-)