Søg i denne blog

tirsdag den 23. juli 2013

Tyrolerpelargonier

Der er vist ingen i vores omgangskreds, der er i tvivl om, at vi elsker Tyrol - så selvfølgelig har vi tyroler pelargonier

Det er helt utroligt, som de blomstrer - der er et par grønne pletter i dem, men der er knopper i igen.

Der er to, de hænger på væggen i en dobbelt zink-potte, som de altså dækker fuldstændig.
Jeg har købt dem i Bilka - vi har ellers haft aflæggere, som vi havde taget med hjem fra Italien, men de gik desværre til i år - der er dog stadig liv i en lille stilk, så der er håb om, at vi kan få den i blomst til næste år.

Her er aflæggeren fra Italien i fuld blomst sidste år

Jeg har set, at pelargonieklubben har udstilling i  Gartneriet Lillienlund i den kommende weekend  - det vil jeg ned og se - jeg vidste slet ikke, at der fandtes en pelargonieklub, men hvorfor ikke, for der findes jo et utal af pelargonier :)
5 kommentarer:

 1. Hvor er de dog smukke. Jeg har klikket på billederne for at se dem større. Er i øvrigt vild med den lille trækvogn (el. hvad det er), som du har stående på et af billederne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den lille vogn, forestiller en cykel med lad - den er købt i Jydsk for et par år siden til 30 kr. :)

   Slet
 2. Jeg har været i Tyrol mange gange, men mest på skiferie i højderne om sommeren. Og hvor er der skønt!! Så jeg kan godt forstå at I elsker Tyrol. Og pelargonierne er virkelig smukke. Desværre er det lidt svært at holde liv i pelargonierne her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi står ikke på ski, men har været oppe i højderne, hvor man står på ski hele året - det er en fantastisk oplevelse med sne og høj sol :)
   Jeg tror gerne, det er svært med pelargonier hos jer, for jeg kan se, at vores først blomstrer sådan for alvor nu hvor der er meget sol og varmt.

   Slet
 3. hvor er de smukke dine tyroler pelargonier,de bor godt ved dig :O)

  SvarSlet