Søg i denne blog

mandag den 13. august 2012

Hjemmegående??? - et kæmpe skridt er taget

I dag er det endelige skridt taget og jeg synes godt nok det var et meget stort skridt.

Jeg har meldt mig ud af A-kassen.

Det har selvfølgelig været undervejs længe og er diskuteret i mange  timer - der er tjekket økonomi, der er drøftet konsekvenser, der er vendt en masse bekymringer og forventninger.

Jeg er rigtig glad for, at jeg får denne mulighed i mit liv - for jeg trives med at være hjemme - familie og venner kommenterer, at jeg virker glad og tilfreds og det er jeg.

Alligevel var det svært at trykke på "send" knappen, da udmeldelsen skulle sendes og hvorfor så det - ja, vi har jo snakket og vendt og drejet, hvordan det skal være  - specielt mig selv har skulle kapere tanken om ikke længere at være selvforsørgende i den forstand, at jeg ikke får en lønseddel hver måned. Det andet, der meldte sig, da jeg skulle trykke på knappen, var, at jeg nu ikke længere er en del af et fagligt fællesskab og hvilken titel skal jeg nu bruge!

Jeg har ikke været faglig aktiv i flere år nu, men det har jo tidligere været en meget stor del af mit liv - det har været mit arbejde i næsten 10 år - nu er jeg bare mig selv!

Ja, jeg er mig selv, jeg vil ikke have en etiket, der hedder hjemmegående - kan jeg ikke finde på andet, så vil jeg kaldes "altmulig quinden" - for der er så mange ting, jeg gerne vil bruge min tid på :-)

Det bliver bare så godt og hvilken frihed det giver
jeg kan gøre (næsten) hvad jeg vil :-)

Jeg kan gå til tandlægen, som jeg har gjort i dag - føj en rodbehandling, bedøvelsen hænger stadig i læben, kontoen er lænset for godt og vel 1000 kr, jeg er på pencilin, og jeg ved, tandlægen vil gøre det igen og have endnu flere penge :-(

Men jeg kan tillade mig at gå hjem og tage et hvil og have ondt af mig selv, og jeg er da heldigvis ikke slået mere af pinden, end jeg tænkte, at dette syn skal deles med dem, der kommer omkring min blog :-)

Det er hortensiaer, vi har haft i mange år,
de er købt som stueplanter.
Sidste sommer så de sølle ud,
men det gør de bestemt ikke i år :-)