Søg i denne blog

onsdag den 16. april 2014

Det går op og det går ned

..... og hva' er så mon det bedst  - ja, det kommer jo helt an på, i hvilken henseende man tænker det :)

Solen skinner, 
påskeliljerne står der knald gule, 
kastanietræerne er lige på nippet til at springe ud 
og de små fugle kvidre lystigt i træerne derude, 
i morgen er der påske og fridage 
også for en hjemmegående :) 


Vægten går ned og den går op - genbrugsgram kalder jeg det, når den går den forkerte vej - men det er hvad man må forvente, når man spiser til aften på Jensens Bøfhus - selv om man vælger en lille Fitness bøf med grillet rodfrugter og salat - tag endelig ikke fejl af salatbaren, der er rigtig mange faldgrupper i, hvis man tæller kalorier og ikke vil have for mange af dem.
En lille fitness bøf - ja, den er faktisk også for stor til mig - jeg kunne have valgt et stk. kyllingebryst istedet, men det spiser jeg ofte herhjemme, jeg kunne jo også have valgt at lade være at spise hele bøffen, men der skal da også være noget ved det, når man skal bruge et gavekort :)

Men om der er noget ved det, tja det kan jo diskuteres - men jeg havde en hyggelig stund med gemalen og nød maden, jeg ikke selv skulle lave.
Havde det været for 6 uger siden - så havde mit menu-valg set noget anderledes ud, så havde der været en form for friturestegte kartofler, fed sauce og et endnu større stykke kød på tallerkenen - tænk jeg savnede det ikke engang igår, jeg kunne slet ikke have spist det -
Så det positive er, at det kun er blevet til genbrugsgram og ikke røg helt over i genbrugskilo ;)

I dag må jeg selv stå for madlavningen igen
og så må der jo rettes op
eller er det mon ikke ned, 
der skal rettes ;)