Søg i denne blog

søndag den 6. januar 2013

Hæklet pose til poser

Så er der Hellig trekonger og julen er slut, så i dag er vi ved at rydde det sidste julepynt væk.
Der bliver så tomt og kedeligt, så der skal vist ske noget den næste tid, for at få kulør på.

Jeg har fået posen til poser op - det giver lidt kulør i køkkenet, hvor den har fået plads bag døren - så nu har vi ikke længere plastposerne til at ligge og flyde under køkkenvasken :)

Den er hæklet af rester og som et rør, jeg har slået ca. 100 lm op, og så er der hæklet en hulrække til at trække en elastik igennem - 1 stgm i hver tredje luftmaske og 2 luftmasker imellem. Hver række starter med 3 luftmasker, som gælder for første stgm, der fortsættes i 2. række 3 stgm i hvert "hul" og 1 lm mellem. 3. række 3 stgm om hver lm og 1 lm mellem. Det er lige som Granny stribes.
Jeg har sluttet med en hulrække, 1 stgm om hver lm og 2 lm mellem.
Der er hæklet en hank med 5 stgm i hver række og en række fm omkring, og så er der trukket elastik gennem de to hulrækker det i bunden noget strammere end det i toppen.

Nu vil jeg gå igang med at  hækle nogle små kugler til at hænge i min troldegren og så er det tiden at få syet de sofapuder, jeg har truet med det sidste års tid.

Ellers en grå, men dejlig afslappende søndag, hvor vi har sovet længe og ikke skal andet end at være herhjemme og lave det, der lige falder for.