Søg i denne blog

torsdag den 2. maj 2013

Hukommelsen er ikke, hvad den var engang !!

Jo jo der er liv i mig :)

Det tog lige et par dage at komme mig helt ovenpå Bededagsferiens omgangssyge - så jeg er lidt bagud og derfor ikke så nærværende her på bloggen.

Det er ikke os, der skal holde fest i de næste 3 weekender, men vi skal deltage og det skal foregå i vores gildesal.
Det er så en god anledning til at få gjort nogle ting, om trænger og få lidt styr på haven, for forhåbentlig bliver der vejr til at folk også kan komme udenfor.

Vejret har ikke ligefrem været med os i forhold til haven, men det ser ud til, det bliver bedre nu :)

Vi bor jo på et højt beliggende sted og lige ud til åbne marker og det er nok grunden til, at tingene i min have som regel er senere ved det end mange andres.

Lige nu blomstrer påskeliljerne, det skyder op af jorden alle steder og træerne's knopper er lige ved at briste - det vil være så dejligt, hvis de lige vil gøre det til på lørdag, så vi kunne få lidt mere kulør på.

Jeg har hortensiaer til at stå, der skal plantes i potter (potterne er ikke til at flytte med), men jeg har ikke turde gøre det endnu på grund af nattefrost - men de bliver plantet i dag eller i morgen.

Jeg har fuchsia i blomst i "orangeriet", der trænger til at komme ud.
Der er knopper i mit citrontræ og det skyder gevaldigt, men jeg har læst mig til, at det ikke skal ud før hen omkring 1. juni.
Oliventræerne skyder helt vildt derinde - men de skal altså også ud inden lørdag.
Der er masser af andre potter med ting, der gror og ser dejlig ud - det eneste, der ikke virker er mine ærteblomster.
Jeg tog ærterne af mine Claus Dalby ærteblomster i efteråret og tørrede dem, de har nu ligget i vand i et par uger og er ikke begyndt at spire, de rådner heller ikke - de må jo være blevet for tørre, så jeg må ud og købe nogen.

Godt nok skal vi ikke have festdeltagerne indendøre, men de skal benytte vores toilet, og nogen skal arbejde i mit køkken, så der skal jo også lige se ordentlig ud.

Så jeg har arbejdet stærkt på at få mine orange håndklæder og vaskeklude færdige - der mangler bare hanker i håndklæderne nu og så er jeg lige igang med et cover til kleenex-boxen.

Alt det her orange i badeværelset kommer sig jo af, at jeg har "arvet" et bruseforhæng, da min mormor kom på plejehjem - hun havde købt nyt stof, som manglede at blive lagt op, så det skulle da ikke smides ud, det kunne jeg godt bruge - ja, jeg var helt sikker på, at bruseforhænget var knald orange og det var min mor også - men tænk engang, det var det slet ikke,

det ser sådan her ud

Farven er ikke så god på billedet, den er meget mere varm, men det viser, at forhænget altså ikke er ensfarvet og der er vist mere gult end orange derpå - hvordan i alverden kan vi da huske så forkert!!!
Vi kom frem til, at det måtte være det badeforhæng, som min mormor havde i badeværelset, det var ensfarvet - nå men pyt nu skal det lige lægges op og så kommer det op- heldigvis er mine hæklede håndklæder stribede og jeg har stadig noget gul garn, så der kan også blive et par gule vaskeklude :)

Ja, jeg har faktisk ikke tid at sidde her - jeg vil jo gerne nå en forfærdelig masse, men jeg vender stærkt tilbage :)