Søg i denne blog

lørdag den 11. oktober 2014

Så er jeg hjemme igen .......

Jeg har været i Tyrkiet i en uge i dejligt sommervejr og godt selskab med gemalen, hans søstre og svogre - ja, det har da været hyggeligt.

Vi har været på Bodrum halvøen, vi boede nær Turgutreis, området hed Akyarlar og hotellet hed Armonia.

Det var et udmærket hotel, udenoms arealet var rigtig godt, der manglede ikke noget - det ligger helt ned til vandet og vi kunne kigge over til den græske ø Kos

Børne-pølen med Kos i baggrunden

 Den foretrukne pool

Denne lå lige midt i restaurant-området 

I et hjørne for sig selv kunne 
børn,unge og barnligesjæle 
huje og råbe og skrige, 
når de brugte poolen med rutchebanerne
Og så var der jo sandstrand lige ud til Middelhavet, det kunne ikke være stort bedre for dem, der vil på bade-dase-ferie.

Der var mulighed for at spille minigolf og bordtennis, der var legeplads til børnene, der var forskellige aktiviteter i løbet af dagen og underholdning om aftenen.

Det var et ophold med all inclusiv - og der var virkelig alt det, vi kunne spise og drikke hele døgnet.

Her er et lidt af den kolde buffet
 til aftensmaden

Dessertbuffet 

Gemalen får marmelade til morgenmaden

Det her er oste-afdelingen
 yoghurtskålene er lige kommet med

Desværre fik jeg ikke taget flere billeder i restauranten, men der var et hjørne med en stor ovn, hvor der om morgenen blev bagt boller og bagels og der var indrettet et hjørne med toast, som man selv kunne lave - der var en, der lavede spejlæg eller omelet og en anden lavede pandekager og så var der ellers alverdens ting til yoghurten, pålæg, frugt  og - ja, der manglede intet.
Til frokost var der også buffet med både varmt og koldt, grønt, frugt og dessert, pizzastykker, masser af forskellig slags brød, pasta osv.
Til aften var der masser af forskellige kødretter, hver dag kylling, kalkun og fisk og så var der forskelligt andet, der blev bagt pizza, stegt kød eller fisk indendørs og der var en stor grill udendørs - der var den store koldebuffet og dessert buffeten.
Der var kage og is om eftermiddagen og mulighed for at få fastfood i baren hele eftermiddagen, man kunne få midnats suppe og sandwich om natten - drikkevarer både kolde og varme kunne fås døgnet rundt.

Det var sådan et sted, hvor man kunne tage ned og opholde sig hele ugen uden at behøve at hive pengepungen op - hvis altså det var det, man vil.

Vi er nok til lidt mere oplevelses-ferie end bade-dase-ferie, men en kombination, det er nu rigtig godt. Så vi var ude og opleve lidt i området, men det må jeg fortælle om en anden dag.

Hvis man skal pege fingre af noget på stedet, ja så var det rengøringen, jeg aner ikke, hvordan standarden er i Tyrkiet (det var min første gang og måske også sidste), men når man kommer rundt, så kan man godt tænke, at det nok ikke er deres stærke side - vores værelse var nu upåklageligt, men et af de andres værelse fik en hovedrengøring, før det var nogenlunde godt.
Og så var der lige det der med sengen, det var som at ligge på en betonklods - hold da nu op, det var godt at komme hjem til min egen seng igen :)


Det her er blomsterdekorationen på buffeten 
prøv lige at studere den ret nøje
og gæt hvad det er for blomster
Hvis I ikke kan se det, fortæller jeg det i mit næste indlæg :)