Søg i denne blog

torsdag den 12. december 2013

Hvem er det, der har fødselsdag i dag :)

Jeg ved da ikke lige, hvad det er der sker - ingen indlæg på bloggen i en uge - det er altså uorden.

Travlhed handler det om - jeg kan næsten ikke huske, hvad det er, jeg har brugt tiden på, men gået det er den, næsten med alt mulig andet end det, den skulle have gået med - men vi har da langt om længe fået pyntet til jul i stuen og hist og pist, helt færdig er vi ikke, men i dag tillader jeg mig at tage en slapper, for det er nemlig mig, der har fødselsdag :D

Jeg kan tillade mig at tage en slapper, fordi min dejlige mor heldigvis stadig kan give en hånd med, og hun kom igår og hjalp med at muge ud - ja, der trængte, og hun har jo gennem hele min barndom sørget for, at der var julerent osv. til d. 12. - sådan synes hun stadig det bør være og det ser jeg da også helst selv, men derfor går det jo ikke altid sådan :/

I dag har datteren og børnene taget fri og jeg blev fejret fra morgenstunden af.

Datteren er morgenmenneske ligesom sin far - så hun  havde bagt franskbrød og en syndig kanelsnegl

Dette er resterne fra formiddagskaffen

Det helt store komsammen venter vi med til søndag - hvor vi bliver 23 - så der skal dækkes op i gildesalen.

Nana kigger meget på mormor's nisser og der bliver flyttet lidt rundt på dem. Emil er ikke så interesseret endnu, meen jeg har da flyttet lidt rundt i år, så de mindst sårbare nisser er dem, der står i børnehøjde.

I morgen skal der vist pyntes op udenfor - det har jeg taget tilløb til mange gange i de sidste par uger, men så har jeg manglet noget og så er der kommet et eller andet i vejen, og ja så stormede det og det var godt, jeg ikke havde fået noget gjort endnu - ikke fordi vi var særlig slemt ramt af stormen her. 

Sådan har det været med så meget - jeg har tænkt mig at gøre det, men er blevet forstyrret eller kommet til noget andet - julen i år, bliver vist en af dem, hvor jeg siger "vi nåede det, vi kunne og der blev jul alligevel" - hovedsagen må være, at der er mad og gaver og et juletræ med pynt :)

Nu vil jeg gå ud og sætte flæskestegen i ovnen, så kan den stå og hygge sig der, mens jeg skræller kartofler og laver rødkål dertil :)