Søg i denne blog

fredag den 2. marts 2012

Citronmåne og solskin

Efter en tung start på onsdagen fik jeg den endt på bedste vis.
Efter en tur rundt i haven, som ved min grød trænger til en ordentlig omgang i år, fik strikketøjet et tur og så kom jeg i tanke om, at jeg vil bage en kage til aftenskaffen - men hvilken?
Ud og kigge i skuffer og skabe, hvad der var - jeg havde nogle citroner, så hvad med en citronmåne!!
Ind på nettet og søge, og der findes da godt nok mange udgaver. Jeg fandt den her, som jeg havde ingredienserne til:

http://lonelandmand.wordpress.com/2011/01/17/klassisk-citronmane-opskrift/
Ikke nok med at der kom en dejlig kage ud af det, jeg blev også glad af at læse opskriften :-)
Jeg havde meget citronsaft og dryppede noget af det ud over den færdigbagte kage og så rørte jeg glasuren med 100 gr. frisk ost, philidalfia light.

Torsdag var en travl dag - først i motionscentret - uha dada - det var godt nok længe siden, jeg havde været der, men det gik nu godt.

Hjem og sætte en grydefuld gullash over og skrælle en grydefuld kartofler, fik langt om længe repareret svigersønnens cowboybukser, som jeg har taget tilløb til mange gange den sidste uges tid - lidt små oprydning og så i bad. Så skulle Nana hentes i dagplejen.

Gullash og kartofler kom med og vi spiste til aften med Nana og hendes mor.
Mormor her har vist glemt lidt, hvordan det er med små børn og madlavning samtidig - jeg lavede kartoffelmos med ryggen til Nana, som  lige opdagede, at hendes mor havde sat en tallerken mad til afkøling til hende - og den fragtede Nana så lige ind til morfar og hendes mor, men tallerkenen var næsten tom, da hun nåede hen til dem, størstedelen af indholdet lå hele vejen fra køkken og hen til sofaen - øv øv det gav lige et rengøringsjob (det blev morfars).

Dejligt vejr vi er stået op til igen i dag - solen skinner, himlen er blå og der er vindstille - det giver mig energi, så nu må vi se, hvad jeg finder ud af at bruge den til.