Søg i denne blog

tirsdag den 4. oktober 2011

En af de gode dage

Jeg synes egentlig, jeg er ved at være ovre depressionen, men der er stadig forskel på mine dage, men det er der jo på alles. Dagen i dag, den har indtil nu været en af de gode rent energimæssigt.
Jeg skulle ikke møde ind på "kursus" fordi vi skulle komme senere og på det tidspunkt, vil jeg nok ikke kunne bruge motionscentret dernede, så jeg fik lov at gå i mit lokale motionscenter.
Det betød, at jeg ikke skulle ud af døren i morges, så vi fik ryddet lidt op, sat vaskemaskinen igang, hyggede med en ekstra kop kaffe og fik snakket lidt om livet i al almindelighed - dejlig start på dagen.
Så kørte jeg i motionscentret og tog en ordentlig tørn dernede, så nu må jeg hvile og strikke :-)
Jeg bakser med en vest til Nana i et vaffelmønster - det er lige før, jeg selv giver mig til at tegne mønstret op :-(

Igår var jeg ude og få lavet synstest og bestille nye briller - jeg har aldrig været glad for dem, jeg har nu, så jeg glæder mig til at få nye. Mit syn vil formodentlig også blive meget bedrer, for det viste sig, at jeg har fået en bygningsfejl og jeg skulle også have mere styrke i.


Jeg var lige gennem Bilka  bagefter og faldt over en kasse forårsløg - et Claus Dalby sortiment, de var sat ned til halv pris - så jeg var nødt til at tage den med hjem - så nu må jeg se, om jeg selv kan grave huller, eller om jeg kan få nogen til det og går det helt galt, så bliver de plantet i potter.