Søg i denne blog

mandag den 31. august 2015

Sommerens sidste weekend og lidt update her på sommerens sidste dag ...

.... ja tænk engang i morgen siger kalenderen, at vi går ind i efterårs-månederne.

Det har været en anderledes sommer for os - altså i forhold til den måde vi plejer at bruge sommeren på.
Årsagen til ændringerne var noget skidt - resultatet ser heldigvis ud til at være det hele værd :)

En lille up-date på gemalens hjerte
 - for dem, som måske ikke har læst med tidligere, kan jeg lige fortælle, at han er blevet hjerteklap-opereret i juni måned.
Det er faktisk gået over al forventning, operationen forløb lige efter bogen, han har ikke haft problemer med såret og han var smertefri flere uger før, end han skulle være udtrappet af det smertestillende.
Han havde to gange hjerteflimmer kort efter han var kommet hjem - det fik han en ny slags medicin til at afhjælpe og der har ikke været noget siden.
Han er nu begyndt på genoptræning og han er i praktik på sin arbejdsplads i 2x2 timer om ugen og begge dele forløber fint.
Der er endnu ikke helt den energi og de kræfter, som tidligere, men han tror på, at det kommer igen - han har det betydelig bedre, end han havde det før operationen, så det har været det hele værd.

Grønne tomater
Vi behøver nok alligevel ikke lave en større omsætning af syltede grønne tomater i år - den første er nemlig rød nu og der er flere, der begynder at ændre kulør :)

Squash og bønner sået for 4 uger siden
- se nu lige, hvad der er i mit højbed :)

Jo jo, squash skal vi nok få, 
men om bønnerne når at give noget, 
det må tiden vise. 

Fliser i haven
Vi har længe skulle have lagt fliser omkring vores drivhus og ned i "hønsehuset", det er af forskellige årsager altså ikke sket - så det hjørne af haven har fået lov at leve sit eget liv.
Igår kom svogeren og gav en hånd med at få taget nogle fliser op der var lagt og få noget ryddet af vejen, så der kan blive klar til, at nogen andre kommer og hjælper med at lægge nye fliser ned :)
Det bliver så godt, når vi bliver færdige :)

Svogeren skulle jo have noget at spise, for det var knokkel-arbejde - og det blev hans ynglings-spise wienerschnitzel på vores lokale kro -  Rold gammel kro.
Svogeren skulle jo ikke sidde alene og spise, så svigerinden, gemalen og jeg fik jo også fornøjelsen af en god wienerschnitzel, som fint kan leve op til dem, vi altid drømmer om fra vores ferier i Østrig og Tyskland :) 

Vi har såmænd haft en fin sommer,
alt taget i betragtning.
Vi har dejlige børn, familie og venner,
der træder til, når vi har behov.
Vi kom ikke til sydens sol,
men vi fik set lidt af den danske natur,
i et område, der kan nåes på en kortere tur,
vi har spist ude og nydt det
herhjemme "på bakken"
og bedst af alt, så har gemalens hjerte fået det bedre
i den sommer, som nu er gået.