Søg i denne blog

lørdag den 15. august 2015

Indlæg nr. 500 - anledning til lidt blog-status :)

Der er jo gerne nogle ting, der giver grund til, at man lige stopper op og tænker lidt - lige nu var det, at jeg så, at det her er mit indlæg nr. 500 her på min blog.

500 - jamen det er jo mange - egentlig ikke så mærkelig, at jeg ikke kan huske alle mine indlæg længere :)
Ja, hvad er det nu, jeg har skrevet om og hvorfor var det nu lige, at jeg egentlig kom i tanke om, at jeg vil oprette en blog og dele en del af mit liv med hele verden !!!!
Den slags skal man også nogle gange lige tage op til revision :)

Det her skrev jeg i mit aller første indlæg d. 24.03.11:
Det er ikke længe siden, at jeg fandt ud af, hvor mange Bloggere, der faktisk findes og hvor meget inspiration, man kan hente på disse. Jeg er dagligt inde og læse i Blogs og vil gerne selv være en del af Blog-livet - så må tiden vise, om jeg har noget at byde ind med.
Jeg skal til at finde ud af at tage billeder og få lagt ind på min blog og det blvier helt sikkert et projekt, der vil tage tid for mig.
Jeg vil skrive om mine oplevelser i hverdagen, hvilke mad jeg laver, hvilke håndarbejder jeg har gang i og hvordan det skrider frem og jeg vil som sagt også gerne vise dem.
Jeg håber, der vil være mange, der vil lægge en kommentar til mine indlæg og jeg kan få en flok faste læsere af min blog.


Indholdet i min blog følger vist meget pænt det, jeg havde tænkt mig.
De sidste dage har jeg set mange af mine gamle billeder og min blog har i alle tilfælde en del af æren for mange af dem, der er taget de sidste 3-4 år - det skal jo så også siges, at det er blevet noget nemmere lige at få skudt "øjeblikket's billede" efter jeg har fået en mobil med kamera i :)

Mit liv ændrede sig jo noget, da jeg i 2012 sammen med gemalen tog en beslutning om at blive hjemmegående - der var pludselig ikke noget arbejds-/ledigheds-liv længere - men jeg kan kun sige, at jeg bestemt ikke savner det.

Når jeg nu sidder og kigger tilbage - ja så er det jo tydeligt, at årene har sin vante gang - det kan ind imellem føles trivielt og jeg kan tænke, at det har jeg jo skrevet om før, men jeg tror egentlig ikke, det vil have været meget anderledes, hvis jeg stadig havde været på arbejdsmarkedet.

Når jeg tænker efter, så er det jo også sådan ude i arbejdslivet - jeg har haft et spændende job, hvor dagene bestemt ikke lignede hinanden, men sådan i bakspejlets lys, så havde året jo også sin vante gang der, det blev bare krydret af, at det var forskellige mennesker, der krydsede ind og ingen havde den samme situation med sig og alligevel, ja så var det jo sager, der havde samme overskrift.

Sådan er det også at være hjemmegående - året skifter, højtider og ferier kommer og går, traditioner holdes, nye kommer til, børnebørnene vokser og udvikler sig - maden får et nyt krydderi - en ny livsstil dukker op i medierne, noget tager vi til os, noget bliver droppet - vi rammes af et og andet og så ser livet pludselig helt anderledes ud eller går lidt i stå, så bliver det også hverdag og vi kommer videre på de betingelser, som livet gi'r.
Der hækles, der strikkes, symaskinen findes frem - maskerne er ens, men farverne er ikke - mønstret ændres lidt - engang imellem bliver det kedeligt, og der surfes rundt på nettet, kigges i bøger og blade, eller en udflugt må til, så nye input kan holde en igang.
Ja sådan går livet sin vante gang herhjemme hos mig. 

Jeg ved ikke, om min blog bliver kedelig eller ej - jeg er, som jeg læste forleden, en af dem, der skriver en form for dagbog i de sociale medier - den hjælper mig selv med at huske på, hvad det er, der fylder mit liv, kan nogen få glæde af det, ja så vil jeg gerne dele det med dem - lige som jeg gerne selv vil læse og høre om, hvordan andres liv former sig - det har givet mig masser af input at følge forskellige bloggere, på samme vis, som jeg henter masser af inspiration blandt familie, venner og bekendte i det virkelige liv.

I perioder skriver jeg ofte herinde og i andre går der lang tid imellem - det er der forskellige grunde til - nogle gange føles livet lidt kedeligt, andre gange flyver det afsted og tiden er ikke til at sidde og taste løs på tastaturet :)

Jeg har mange flere besøg på bloggen, end jeg har faste læsere til - der er en fast skare på 33 faste læsere, det har jeg haft længe og dem er jeg glade for, lige som jeg er for alle I andre mange læsere, der kigger herind omkring.
En kommentar til mine indlæg - ja det sætter jeg stor pris på.

TAK TIL ALLE JER, DER LÆSER MED,
OG GIVER MIG LYSTEN TIL
 AT BLIVE VED MED AT DELE 
MINE OPLEVELSER OG TANKER