Tænk det er en uge siden, jeg var til Blogtræf, det var jo en fantastisk dag og her skal i bare se, hvem der sponsorede denne dag - vi fik de dejligste giftbag og der var gaver i fra:
Og så var der jo masser af gaver, vi kunne vinde - ja, jeg vandt en dejlig gave fra Huset Glad - der var bla. nogle dejlige oliven i, som vi spiste af igår :-)
og ellers havde følgende sponsoreret flotte gaver
- Høegh Interieur
- Posterland
- Fandango
- Stof 2000
- Aalborg Teater
- Aalborg Kongres og Kulturcenter
- Sport de Luxe
- ADAX
- Hønse Strik
- Il gusto
- Friis & Co
- DALIA i Aalborg
- Trip Trap
- Den lilla appelsin
- Design værkstedet Aalborg
- Pickwick
- Click Aalborg
- Lene Højlund
- Aalborg Helsekost
- Frøkner og Fruer
- Kunst & Klær
- Stereo Studio Aalborg
Igår havde vi et par af vores gode venner til aftensmad - det var rigtig hyggeligt, vi havde så meget, der skulle vendes, for vi har ikke fået snakket ordentlig sammen i det sidste års tid - det er skisme godt, at vennerne holder ved, selv om jeg i en lang periode ikke var så selskabelig og der var nogle ting, der blev forsømt.
Til forret lavede jeg en tærte - det var en opskrift, jeg fandt i en reklame kogebog fra Royal Greenland - den blev rigtig god - da jeg langt om længe fik mørdejen rullet ud - i opskriften var der brugt købt færdiglavet mørdej, men jeg vil jo selv og så glemte jeg at hive den ud af køleskabet, så den var stenhård, da jeg skulle igang med at rulle - men med gemalens hjælp fik jeg den rullet ud og lagt i tærtefadet og så kom der grønne asparges, ærter, laksefilet og rejer i og en æggemasse over og så ind i ovnen med den - dertil en salat af 3 forskellige typer salat, galiamelon og forårsløg, lidt ekstra rejer og cheacyfraich dressing rørt med lidt tørret dild.
Så fik vi efter gemalens ønske mørbradgryde med kartoffelmos og til dessert en rabarber/jordbærkompot med havregryn og mandelflager ristet i sukker og flødeskum oven på.
Til kaffen jordens nemmeste kage - 3 æg piskes med 200 gr. rørsukker, heri røres 200 gr. mandler, der er malet til mel - dejen hældes i en smurt springform eller i tærtefad og ind i ovnen ved 180 gr. i 35 min.. - jeg lader 250 gr. hindbær simrer i lang tid med 125 gr. rørsukker og en ½ vanillestang - dette hældes over kagen og der serveres en cremesovs eller flødeskum til.
(som sædvanlig har jeg desværre ikke fået taget et billede af amden)
I dag spises der rester - og det er dejligt nemt, især fordi Nana og hendes mor er kommet, og de skal sove her :-)
Der er noget overskyet og det blæser - det animere ikke just til havearbejde, selv om det er ved at være stærkt tiltrængt - jeg håber godt nok snart vejret viser sig fra en pænere side!