Søg i denne blog

lørdag den 24. september 2011

Agurke-tid !!!!

Engang var agurketid for mig noget, der var i medierne - nu er det noget, der er i vores drivhus. Selv om vejret ikke har været det bedste i år, og vi ikke synes, køkkenhaven har givet så godt som tidligere år, så må jeg nok sige, at vores agurkeplanter i drivhuset, har haft et godt år. Det er helt utroligt, vi bliver ved med at have agurker i drivhuset, men dejligt er det da.
I går kom jeg til at se, at der var faktisk var rigtig mange agurker i køleskabet, så jeg måtte se at få nogen af dem brugt - jeg lavede agurkerelish, det er jeg vild med.
Endnu en opskrift fra Arla.dk, der finder jeg mange gode ting på :-)
Det er utrolig nemt at lave, det mest beværlige er den tid, det tager at skære agurerne i bitte små tern. Det smager rigtig dejligt på en hotdogs eller i en tunsalat eller en hjemmelavet remoulade - det kan såmænd også spises til en kold kartoffelsalt og frikadeller.

Nu er solen kommet frem, så jeg vil ud og have plukket resten af mine pyntegræskar. Det er første gang, jeg har sådan nogen i haven og nok også sidste, for hold da op, hvor har de bredt sig

og så synes jeg ikke, de er så flotte, som jeg kunne have ønsket mig -
Jeg kan rigtig godt li' dem med en masse knoppedikker på og i flere farver - jeg købte en pose frø, der var vist sådanne på, men der er ikke mange af den slags der imellem

Et par enkle har jeg dog fundet, som ligger og pynter på blomsterbordet lige udenfor døren.