Søg i denne blog

fredag den 12. august 2011

Udflugt med gemalen

Fra på mandag, så skal jeg afsted på "kursus" hver dag, og da Staun havde fridag i går, fordi han skal arbejde lørdag i denne uge, besluttede vi at tage en fridag sammen.
Vi kørte en tur til Thyborøn. Vejret artede sig faktisk fint, der var ikke særlig varmt, og der regnede kun en smule på hjemturen.
Vi kørte ned om Skive derop og tænk i nærheden af Skive, var der en rosenmarken, det var næsten som i Holland, hvor det altså var løgplanter, de havde på markerne. Jeg fik desværre ikke taget et billede af roserne, men I kan da lige få et fra Holland
roserne fyldte ikke så stort et areal, men ellers var det ligeså farverigt.

I Thyborøn kiggede vi lidt på byen og vi spiste fiskebuffet på Havneknejpen, en restaurant i et gammelt pakhus nede ved havnen
Det var en udmærket buffet til 118 kr. pr. person
Staun er ikke så glad for fisk, men han fik fiskefilet og pommefritter og han smagte også på nogle af de andre ting.
Så var vi henne og se Sneglehuset - jeg synes ikke ligefrem, det er kønt, men imponerende er det da, at nogen har gjort så stort et stykke arbejde - tænk bare at skulle samle muslingeskaller og sneglehuse til det!Hjemturen gik via Thyholm, hvor vi var ude at vende på Jegindø, her havde vi aldrig været før, og helt ude på havnen, så vi et lille fiskermuseum, og så  kørte vi videre  til en  anden lille havn, hvorfra vi  tog en færge over til Mors.
Tænk engang, så kom Staun i tanke om, at vi lige skulle en tur omkring Bilka, for han manglede noget fuglefoder. Jeg orkede det næsten ikke, men vi gjorde det. Ud over fuglefoderet, så havde han set, de havde becel på tilbud og ellers skulle vi ikke rigtig have noget. Lige ved indgangen stødte vi ind i yngste søstren og hendes mand, de havde vognen fyldt med masser af gode tilbud og det skal jeg da love for, at vi også fik.  Vi havde handlet for 2000 kr., da vi kom gennem kassen og havde der ikke været tilbud, så havde det kostet rundt regnet 3000 kr., så nu er fryser og køkkenskabe fyldt op.
Det var en lang dag med en masse kørsel, men det var hyggeligt.