Søg i denne blog

torsdag den 24. maj 2012

En livsnyder med kat og et færdig barnevognstæppe

Livsnyder - ja sådan føler jeg mig også for tiden, til trods for ondt hist og pist (selvforskyldt og heldigvis bedrer i dag) - Jeg nyder virkelig, at jeg kan gøre næsten hvad jeg vil.

Livsnyder - mon ikke også hende her er det :-)

I aftes, da jeg havde sat mig til rette foran fjerneren med tæppet, der skulle have hæftet de sidste ender, kom jeg til at se ud af terassedøren og lige der - i solens sidste stråler lå misen og slængede sig :-)

Ja, barnevognstæppet er nu færdig


og jeg er næsten tilfreds med resultatet - jeg har i starten fået hæklet lidt for stramt ved skiftene ude i siderne, men det er trukket rimelig pænt på plads nu.
Det har taget tid at hæfte ender, for når der ikke skal hækles kant uden om, ja, så skal det jo bare se pænt ud :-)

Nu hvor vejret bare er blevet pragtfuld, tilbringes der en del tid udendørs. Selv om jeg ikke får lavet alt det i haven, som jeg gerne vil, så nyder jeg at gå rundt derude og kigge på det, der nu engang er kommet i den og tænke på, hvad mere jeg gerne vil ha', der skal ske derude.

Jeg har vist efterhånden beklaget min nød over mit magnoliatræ adskellige gange - men tænk, der er liv i det, der er grønne blade på og 2 små forkrøblede blomster er der kommet - så der er håb om, at det med tiden bliver til noget :-)
Sørgeligt nok, så er der ikke en eneste blomst i vores 3 syrener i år - vi tror, at blomsterknopperne er frosset - heldigvis står de med flotte grønne blade.

Der er knopper i min ene pæon, den anden står fint, men har ingen knopper og mine nye løjnantshjerter blomstrer :-)

I dag skal vi spise fisk til middag, sejfilet som vil blive dampet i en sjat hvidvin (rest fra weekendens vennemiddag) tilsat et par skiver løg, en kvist fennikel lidt salt og et par peberkorn - ikke noget med panering og fedstof, ingen sovs, men en gang hakket persille til kartoflerne og en god salat dertil.