Søg i denne blog

mandag den 9. januar 2012

Hyggelige dage

Der har været stille her de sidste dage - vist mest fordi der ikke sker så meget lige nu.
Fredag hentede jeg Nana i dagplejen og så kom Majbrit her og hentede hende. For første gang oplevede jeg, at Nana (20mdr) kan stampe i gulvet af ren raseri - selv om der ikke skulle grines, var det svært at lade være. Hun er nu generelt en sød og glad pige og lige for tiden vil hun synge - det er så lige med at finde ud af, hvad det er hun mener, at vi skal synge :-)
Nisserne var ikke kommet på loftet endnu, så Nana synes lige "Oldenissen" skulle have en gyngetur, inden den skulle derop
Nana kalder den "olde-nissen" fordi det er min mor, der har lavet den, og hun har også givet oldebørnene en hver.
Lørdag var gemalen på arbejde, så da småhyggede jeg med hæklenålen og en film i TV og lidt små oprydning.
Hyggelig søndag
Søndag formiddag gik med kaffe og computer og så besluttede vi, at vi måtte ud og kigge lidt på verden - men lige da vi var på vej ud af døren ringede Laura "Vil I komme og spise muffins" - det siger man jo ikke nej til :-)
Peter (Laura's far og vores søn) er på øvelse lige nu, så der er også øvelse for Laura og hendes mor i at undværre far længe, for om 3 uger, skal han afsted til Afghanistan i 3-4 mdr..
Laura havde haft en veninde til overnatning og de havde bagt muffins og pyntet dem, det var rigtig fint. Laura havde også inviteret oldemor, så der var familiehygge - vi drak kaffe og så spillede vi sorte-per og ja, hvem tror I, der blev den :-(
Vi kørte hjem til aften. Vi havde taget kød op af fryseren, men men da vi nåede hjem, blev vi enige om, at der skulle hygges igennem, så vi fandt vores gavekort til Bones og så kørte vi derud og spiste Spareribs - så tak for mad til "Staun-familien" :-)
Mandag
Jeg hoster stadig, har gjort det i en måned nu og i dag snotter jeg igen - det er godt nok ved at være irriterende.
Lige nu er der et fint hvid lag sne ude på markerne og træerne i haven er fyldt af små gule fugle - jeg ved ikke, hvad det er for nogle, men efter størrelsen at dømme en spurveart, vil jeg tro.
Og så har vi fået mus indendøre - øv øv - de rumsterer mellem over- og underetagen, så de er ikke nemme at få fat på :-(