Søg i denne blog

fredag den 11. maj 2012

Nana 2 år

I dag er Nana blevet 2 år, så vi har været til fødselsdag :-)

Nana fik en "hoppefis" af sine forældre, Besser og farmor, og oldemor - en "hoppefis" er altså en trampolin - desværre fik jeg ikke taget et billede af hende på den.
Det er nu Nana, der er en hoppefis - hun gør rigtig meget i hop - hun har kunne løfte begge ben fra jorden, siden hun var 15 mdr., og nu hopper hun gennem stuen og hun hopper ned fra alverdens ting - nogle gange er det ikke helt ufarligt, og selv om hun får knubs, så varer det aldrig længe, før end hun forsøger sig igen.
En dag, hvor Nana beundrede naboernes trampoliner, kom hendes mor til at kalde hende en hoppefis, men Nana troede det var trampolinen, hendes mor snakkede om, så siden har det heddet en hoppefis :-)

Af os fik hun et lille køkken med grydelapper og karklude
 

Grydelapperne er hæklet med 30 halve stangmasker på nål nr. 3 og en kant af to rækker fastmasker og tilsidst en omgang kædemasker.
Karkludene er strikket i patent på pind nr. 3 og der er også slået 30 masker op, og de er lidt højere, end de er brede.
Der er brugt cotton nr. 8 fra Hjertegarn.

Nu mangler der bare nogle gryder, men forhåbentlig får hun nogen, når hun skal have fødseldagsgæster.

Vi var på Mac D' med hende og forældrene til aften

Det er noget, der passer den lille dame :-)

Og det her, det er noget, der passer mormor

Jeg er ellers ikke meget for at vise mig selv frem på nettet, men jeg fik lige en krammer og en lille sang i øret - det er jo bare så dejligt :-)

Nu er det tid til at få pakket noget ned til Blogtræf i morgen - jeg synes godt nok, det er spændende at skal møde en hel masse, som jeg kun kender fra deres Blog. Jeg glæder mig også til at deltage i workshops, men har da rigtig svært ved at vælge, hvilke jeg skal prøve - jeg vil jo gerne det hele :-)