Søg i denne blog

mandag den 25. juni 2012

Mon hverdagen nu kan indfinde sig

Jeg har fortalt om, at min mor har gået og skræntet - fredag kørte jeg hende igen til lægen, som valgte at indlægge hende, fordi hun gerne vil, at min mor fik scannet sit hovede. Pu-ha sådan en beslutning giver godt nok lige nogle tanker og bekymringer.
Jeg kørte min mor på sygehuset, hvor vi så fandt ud af, at de jo havde fået en helt ny Akut-modtagelse. Der var meget travlt, men mit indtryk er, at det fungerer mere effektivt end tidligere. Min mor kom faktisk hjem igen lørdag til aften, hvor hun havde fået konstanteret, at den var gal med hendes saltbalance, der var givet noget drop for at genoprette, hendes medicin for blodtykket var ændret og hun havde fået scannet hovede og konstanteret, at det ikke var noget galt der - hun havde talt med en fysioterapeut og en ergoterapeut.
Hun har det lidt bedrer, men er stadig svimmel og måske er det desværre noget, hun skal lære at leve med, fordi hun har et par led i nakken, der er vokset sammen, hvilket også giver hende mange smerter i den ene arm for tiden.

Lørdag var der jo så Sankt Hans og vi skulle have Nana og Laura til overnatning.
Der var ikke meget midsommer over vejret - så vi tog ikke til bål med børnene, men de fik en tur til MacD' - hvor de legede rigtig godt med hinanden i legerummet, spiste nuggets og is.

Hjemme igen legede de lidt og så skulle Nana i seng
Så der blev lige sagt godnat til Laura
som blev helt overvældet :-))

Så havde Laura lige lidt "stor pige" tid inden hun skulle i seng, og jeg var simpelthen så træt ovenpå de sidste par dages strabasser, at jeg også gik i seng og det skulle vise sig at være godt.
Kl 3 kom Laura, hun frøs- så ud med farfar og ind med Laura, men så var Nana også vågnet, hun sover nemlig i soveværelset, så hun måtte over og putte ved mormor. Efter en time sov hun ikke og Laura sagde lyde og pludselig kunne jeg høre hun græd, hun drømte grimme drømme!
Nana kom tilbage i sin seng, hvor hun hurtigt faldt i søvn og Laura faldt også ordenlig i søvn igen.
Det er kun sket en gang før, at Laura er vågnet om natten, når hun har sovet her, så det var uheldigt, at det lige skulle ske denne nat.
Kl. 7 var Laura vågen og pludselig sad Nana op, hun kunne ikke finde sutten, som var faldet ud bag sengen - inden vi fik den fundet, havde hun set, at Laura var vågen og så måtte hun over i mormors seng igen - efter et kvarter kom de begge ned til farfar/morfar og jeg fik lige 3 kvarter mere inden jeg stod op.

Søndag var jo endnu en regnfuld dag, så det blev formiddagshygge med Peter Pedal på TV, lidt indendørs leg - de blev vasket og kom i tøj - til middag skulle Nana ud og sove og Laura fik lige en time mere, hvor hun lavede påklædningsdukker på computeren, som vi klippede ud, inden hun skulle hjem og i bad og til byfest.
Vi kørte Nana hjem til hendes mor og far og "lillemor", hvilket han ikke længere skal hedde - ved lodtrækning er det bestemt, at han skal hedde Emil  - jeg synes, det er et fint navn.

Nu håber jeg, der bliver lidt mere hverdag igen :-)
I dag skal jeg bage kage til "nørkle-klubben", have styr på mit vasketøj og der trænger vist til lidt oprydning og rengøring :-)