Søg i denne blog

søndag den 3. marts 2013

Laura's hår og fødselsdagskort

Så røg der lige 3 dage i lyn-tempo :)

Torsdag
 - var jeg til frisør og få noget kulør i toppen, og vi havde svigerinden og svogeren til aftensmad - desværre fik jeg ikke fotograferet den færdige pulled pork, men det smagte godt og alle spiste med velbehag, ja selv af den stærke barbecuesauce, og vi fik bestilt en miniferie i Tyskland - så kan vi gå og glæde os til det.

Fredag
 - først til møde i banken - gemalen vil ikke længere have sin lønkonto i Danske Bank - videre til Nana og Emil, dagplejeren var syg, så der skulle passes til kl. 14.30.
Hjem og gøre klar til afgang igen, for vi skulle til afdansningsbal med Laura.

Hold da nu op, hvor svigerdatteren (hun er altså ikke frisør, men bare rigtig go' til at sætte hår) havde fået lavet fint hår på Laura,  -  Laura var selv så stolt over det.

Laura var bare så fin, og vi glædede os over at se en udvikling, der har været det sidste år, hun er blevet så meget mere selvstændig, dansede hele aftenen og hyggede sig, uden at hun behøver have veninden eller en af os i hånden.
Det er nu ret sjovt at se alle de børn, som er blevet pyntet og er meget spændte, og man kan se, hvordan de koncentrer sig for at gøre sig umage og det gælder alle lige fra de aller mindste til de voksne dansere :)
Det er bare så ærgerligt, at der ikke er flere drenge, der kommer til dans - de to yngste hold var der slet ingen drenge på, og det hold, hvor der var flest, var der vist 3!!!

Lørdag
- stod den så på "tøse-frokost" hos en af niecerne - det var en hyggelig dag med en masse lækker mad og snak :)
Det var i anledningen af niecens fødseldag, så hun skulle selvfølgelig have en gave - hun ønskede sig penge og det fik hun i et kort, som jeg lige fik bikset sammen lørdag morgen.
 - jeg hæklede 3 blomster, det er nemt og hurtigt - 4 lm, der danner en ring med en km i første lm, 1lm og 10 fm i ringen, skift farve, 3 lm, "3 stm i næste m, 1km i næste m" omgangen rundt - vupti så er der en lille blomst. Så hæklede jeg stængler i lm - målte bare hvor lange, de skulle være - blomsterne blev limet på med limstift - jeg limede to stk. papir sammen (½ A4 ark), for at gøre kortet mere stiv - lavede en lomme af ensfarvet papir og skrev teksten i et word dokument - jeg laver 3 kolonner, så passer teksten i bredden  til kortets størrelse.