Søg i denne blog

fredag den 19. april 2013

Forår og U-turn !!

Ja, jeg ved da snart ikke, hvad jeg tror - det her ligner mere efterår - mon ikke både lærken, viben og svalen er vendt om igen - de må da blive fuldstændig rundforvirret af det her vejr.

Det er bestemt ingen skade til med lidt regn, men den storm, den kan godt se at få sig lagt igen -
grrrr jeg hader, når jeg er ved at blæse væk - hvilket kartoflernes telt også var igår, skraldespanden væltede, postkassen blæste op - jeg håber da, at min nyplantede clematis holder godt fast i stolpen, den skal gro op af.

Nå men vi skal jo have det bedste ud af det - igår var en dag med min mor - først fik vi lavet en invitation til hendes 75-års fødselsdag, den ene søster sendte forslag, og den anden tog sig af  dem, da vi havde fået sat en sammen - så var jeg med min mor til kontrol på hospitalet, og så kørte vi hjem og fik eftermiddagskaffe og en masse snak.

I aftes så jeg så U-turn med Chris MacDonald - uha -  jeg må indrømme, det ikke var særlig rart for mig -så  ikke nok med at min nattesøvn forstyrres af stormens susen oppe under taget, så blev den sandelig også forstyrret af de tanker, den udsendelse satte igang!

I dag  - da tror jeg, at jeg barrikadere mig herinde med mine tanker og mit hækletøj - måske ikke det sundeste valg, men en nødvendighed for mig.
Hvis ellers vejret vil arte sig lidt bedre i løbet af dagen, tager jeg måske kondiskoene på, som jeg gik op og fandt frem i aftes, og bevæger mig lidt op af vejen, for havearbejde bliver der vist ikke vejr til i dag.

Jeg hækler stadig orange håndklæder - det er vist snart ved at være det sidste - jeg skal i alle tilfælde snart have gang i noget andet, ellers bliver det for ensformigt, selv om jeg ikke laver dem ens.