Søg i denne blog

mandag den 19. marts 2012

Gymnastikopvisning med appelsinkage

Cirkelinekjolen nåede altså heller ikke at blive færdig i denne weekend, men lidt har jeg da fået gjort ved den, så nu varer det ikke længe.
Vi har været til gymnastikopvisning med Laura igår - en hyggelig eftermiddag.
Det er helt utrolig, at så lille en by kan mønstre så mange gymnaster og samle så enormt mange mennesker til en opvisning. Udover at holdene viste, hvad de kunne, så kom der et kæmpe hold og gav opvisning.
Efter opvisningen, var der kagebord og kaffe - Laura havde spurgt, om jeg vil bage en kage og det vil jeg selvfølgelig.
Jeg vil have bagt citronmåner, men Laura synes bestemt ikke om citroner, så det endte med, at jeg i lørdags lavede en appelsin-udgave af Lone Landmands citronmåne - den blev godkendt af gemalen, datterne og svigersønnen, så der blev bagt en bradepande "appelsin-sol" søndag formiddag. Jeg lavede en sol af krymmel ovenpå glasuren.
Der var bagt så meget kage, så der var rigtig meget tilbage på fadene, da vi skulle hjem - der var også en god portion af min tilbage - så forhåbentlig er den frisk nok til at komme med til "nørkle-klubben" i aften - citronmånen var næsten bedrer på 2. dagen, men den havde været i køleskab, det tør jeg ikke med denne, fordi der er glasur på.
Laura måtte med os hjem igår, fordi svigerdatteren fik migræne - så vores aftensmad blev indtaget på den "gule måge" - det var nu meget hyggeligt - Laura legede i legerummet og kom løbende ind og fortalte  "jeg har fået en ny veninde og jeg kender hende slet ikke" og så var hun væk igen :-)
Det var en hyggelig søndag - så nu er vi klar til en ny uge :-)