Søg i denne blog

fredag den 22. juni 2012

Tiden iler

Jeg forsømmer godt nok nok bloggeriet lige for tiden, der er lige som ikke helt tid nok - hvordan pokker vil det mon have været, hvis jeg også skulle passe et job!

Hvor var det skønt med et par sommerdage - dem vil jeg gerne have mange flere af, men mon ikke de fleste vil det :-)
I dag kan jeg jo bare glæde mig over, at jeg ikke behøver ud i regnvejret og at vi havde en dejlig dag igår, hvor vi sad i "hønsehuset" til kl. 20.30 :-)

Nana kom med hendes "lillemor", far og mor ved aftenstid og så tændte vi grillen - min søster og niece kom også forbi og gemalen nåede hjem fra arbejde, før det hele var forbi :-)

Igår formiddag var jeg i motionscentret og vi fik savnet nogle store grene af nogle træer i haven, så der kommer mere sol og lys til rhodedendron- og staudebedet. Over middag kørte jeg min mor til Fysioterapeut.

I dag har vi været nede og få fornyet vores pas - de nye kommer i løbet af 10-14 dage, så nu bliver der ikke noget med lige at smutte ned i solen på afbud eller noget andet udenlands i uge 27, hvor gemalen har ferie - men det har nu heller ikke været meningen, men hold da op, hvor kunne det være fristende en dag som i dag.

I morgen skal Laura og Nana sove her begge to - det skal nok blive sjovt, når de skal i seng :-)  Det er ikke så tit, vi er afsted til Sankt Hans bål, for gemalen arbejder gerne, og vi kommer det nu nok heller ikke i morgen, for Nana bliver træt, og så skal hun i seng - nu må vi se, hvad vejret arter sig til.

Det kreative blive ikke til meget for tiden - Lige for øjeblikket strikker jeg bare karklude, vaskeklude og et enkelt håndklæde er det blevet til, men jeg skal have gang i en større kasket til "lillemor" - altså de forældre må se at blive enige om et navn til ham, for ellers ender han da med at hedde lillemor :-)