Søg i denne blog

søndag den 23. september 2012

Fantastisk efterårs-søndag

Skønt vejr, der har været i dag - lige til haven, men det blev kun til lidt tid i haven :-)

Jeg har bagt rugbrød, der skal jo være til gemalens madpakke i morgen og det blev så også lige til nybagt rugbrød til aftenmad :-)

Laura har været på besøg
Som det kan ses, har hun fået et blåt øje,
hun løb sammen med en til gymnastik.
 
Laura og mig så en lille børnefilm i TV, den var godt nok sørgelig, så Laura måtte lige fælde et par tåre og over og sidde ved farmor lidt, men vi skulle jo se færdig, så vi kunne se, det endte godt :-)
 
Så var vi i haven og plukke en skål hindbær, jeg troede ikke vi vil få ret mange i år, men nu er der da kommet et par kilo i fryseren og der er stadig flere i buskene, som kan nå at modne, hvis vejret holder.
Vi var også i drivhuset og plukke små tomater, som Laura kan spise i en mundfuld, for hendes fingre klør, hvis hun rører ved dem.
Hun fik også en pose skoleagurker med hjem, det var sidste sending til hende i år - der er også en pose til Nana og så er der en stak lange agurker til mig, som jeg skal have syltet.
Og så er jeg begyndt at plukke pyntegræskar, så Laura fik lige nogle stykker med hjem til hendes mor.
 
Jeg har hæklet kondiskoene til Emil, men han har vist en bred fod, for han kunne ikke komme ud i spidsen, så nu er jeg lige ved at forsøge mig med en breddere model.
 
Nu er der ryddet op og om lidt skal jeg se Forbrydelsen.