Søg i denne blog

fredag den 30. december 2011

Tanker og hæklede kugler på næstsidste dag i året

Vi har været til fødselsdag hos svigerinden i dag - hun ønskede sig en hængebirk, hvilket hun selvfølgelig godt vidste, ikke var årstiden, men et gavekort dertil, det kunne hun også bruge - heldigvis, så vil jeg lige tjekke gartneriets åbningstider, inden vi forleden dag kørte ud for at handle, for de har såmænd ferielukket til en gang langt ind i januar.
Hmmmm - hva' så, ja et kort med nogle humoristiske ord og kontanter i og en troldegren med små hæklede kugler, som jeg fandt opskriften på Her.

Jeg var lige ved at glemme, at tage et billede, så det skete lige inden vi steg ind i bilen.


Nu hvor året nærmer sig sin slutning og et nyt er klar til at tages i brug, ja så melder der sig en hel masse tanker.
Året der snart er slut, har budt på lidt af hvert, det har ikke just været det nemmeste i mit liv - hvad det nye vil byde på, ja det kan jeg ikke rigtig vide, for der er ting, vi ikke selv kan gøre os til herre over, men jeg er heldigvis kommet dertil, hvor jeg er indstillet på, at få det bedste ud af det, uanset hvilke muligheder, jeg får.
Jeg har lige straks været sygemeldt i et år, så der skal ske et eller andet - klar til at stå til rådighed for arbejdsmarkedet, det er jeg ikke, så der er et stort åbent spørgsmål om, hvad der skal ske.

I året, der er gået, har jeg måtte finde nye eller glemte sider af mig selv, jeg har erkendt, at depressionen har haft negative indflydelse på det, der tidligere har været mine spidskompetencer.
Min fysiske formåen har også fået et knæk, forhåbentlig bliver den bedrer, men jeg må acceptere, at slidgigt ikke forsvinder, men jeg kan gøre noget for, at den bliver nemmere at leve med.
Heldigvis ser jeg igen positivt på livet, jeg har fået øjnene op for den kreative verden igen og den har ført mig ind i Blogger-verdenen - hvilket har været en helt utrolig dejlig oplevelse.
Jeg tror på, at jeg nok skal finde mit ståsted og få noget godt ud af det.
Der skal arbejds på at konkretisere ønskerne til det, der skal gøre livet lyst og godt i det nye år.
Rigtig godt nytår til jer,
der kommer forbi min blog