Søg i denne blog

lørdag den 1. oktober 2011

Vest til Nana

Så blev den første vest til Nana færdig

Igår var hun på besøg og vi fik den prøvet
Den passede bare lige præcis, så nu skal den ikke krybe i vask, for så får hun hun ikke meget fornøjelse af den.
Jeg har fået maskerne slået op til den næste vest - efter at have bakset med en prøve på vaffelmønstret,den skal strikkes i, haft min mor til at prøve, som heller ikke kunne finde ud af det, så havde hun en til at hjælpe, og de fandt ud af, at det bare var fordi, vi ikke havde læst opskriften ordentlig - vi troede, at vi bare skulle starte med en ret og så strikke i masken på pinden neden under på resten af pinden, men vi skulle strikke en ret og så i masken under på skift hele pinden - ha ha

Vi havde en hyggelig dag med Nana igår, forældrene kom med hende ved middagstid, efter en tur i svømmehallen - vi fik alle sammen en rugbrød og så kom Nana ud og sove og forældrene kørte - de skulle i biografen og Nana altså passes her i nogle timer. Da Nana vågnede sad vi udenfor med eftermiddagskaffe og Nana tilbragte resten af eftermiddagen udendørs i det pragtfulde vejr. Til aften kom min mor og hun hyggede sig med Nana udenfor mens jeg lavede aftensmad, som var bankekød med rodfrugtemos - jeg havde hakket salvie, rosmarin, persille og et par fed hvidløg og ladet simre med kødet - jeg synes det gav en rigtig dejlig smag, men havde lige glemt, at Staun altså ikke er vild med rosmarin. Nana spiste en ordentlig portion, hun kunne i alle tilfælde li' det og kødet var mørt, så det gled også ned :-)
Forældrene kom igen ved 20-tiden og da begyndte Vild med dans - det var  sjovt at se Nana, hun stillede sig lige foran fjersynet og så "danser" hun med :-)

I dag skal jeg til hæklecafe ved http://bettekun.blogspot.com/  og hende her http://karenklarbaeksverden.blogspot.com/ kommer og underviser - det glæder jeg mig til, selv om jeg nok burde have benyttet det gode vejr til at luge ukrudt i haven ;-)
Og så er det Lauras tur til at komme på miniferie i dag - hun skal være alene hjemme med sin farfar i eftermiddag, han har dog allieret sig med Majbrit og Lars. Lars skal grave kartofler op og Majbrit bage pandekager - og så kan Laura og Nana lege lidt. Laura skal blive og sove, så hende og mig skal hygge, når jeg kommer hjem. Jeg har købt perler til hende, som vi skal lave perlekrans og armbånd med.

Karen gjorde mig for nogle dage siden opmærksom på, at hun ikke kunne lægge en kommentar til mig her på bloggen - jeg kunne heller ikke selv, jeg gik mine indstillinger igennem, men kunne ikke finde ud af, hvad der var galt, men det kom til at virke - hvis der er nogen, der forsøger og det ikke virker, vil I så være søde og sende mig en mail randiborup@mail.dk.