Søg i denne blog

lørdag den 15. marts 2014

Så er det ved at være slut på denne uge og den er gået med lidt af hvert

Børnebørn
Nana har været syg hele ugen og været herhjemme hos mig - hun havde feber og ondt i øret, så hun måtte på besøg hos sin nye læge, som sagde, at Nana havde forkølede ører og det skulle gå over af sig selv.
Når man sådan er syg, kan man jo trænge til en middagslur - men når man er 3½ år, så skal man ikke sove til middag - men det kan jo overmande en, når man lige har fundet en god plads i solen :)

Nana har jo en lillebror, Emil, han skal nok sørge for at være i fokus :)

Den bette mand, han ved, hvad han vil 
og hvordan man gør sig det behageligt i enhver situation
 og Maskinbladet er yndet læsning for tiden :) 

Og så forstår han også, hvordan man skal se ud - pavestolt var den bette mand på 1½ år, da han fik nye sko og en trøje med "und und" påI aftes var jeg til afdansningsbal med Laura - desværre fik jeg ikke et billede af hende, som jeg kan vise her, men fin og dygtig var hun. En hyggelig aften havde vi - her er det sønnike og hans svigermor, der studerer aftenens program og snakker om, hvilket hold de to kan gå på ;)

Selvforkælelse
Nå ja så har jeg fået nyt hår i ugens løb - mit profilbilled er gammelt, så dem, der ikke har set mig med langt hår, vil ikke synes, det er så påfaldende, men jeg havde altså fået pagehår og det var vokset helt ned til skuldrene, det duer bare ikke til mig - jeg er ikke særlig høj og har ikke nogen lang hals, så det hals der er , det skal gerne være fri.

Nu ser jeg sådan her ud 

Hæklet og syet
Åh ja - langt om længe fik jeg gjort Nana's vest helt færdig, 
den manglede bare lige en knappe 

Og jeg ved da ikke lige, hvad der skete igår, men det skulle bare lige være nu og så tog jeg 10 cm af længden på en tunika - ja, det kan da ikke være så svært, men det var lidt, for der er lige som et ekstra stykke stof over, som danner lidt ballonfacon forneden og derfor har jeg heller ikke gjort det for længe siden :)

Min mormor
Nana og jeg var også på besøg hos "Tips-olde" en eftermiddag. "Tips-olde" er altså børnebørnenes tip-oldemor - og jeg tror såmænd, at Nana i sin tid har troet, at vi snakkede om chips og deraf opstod navnet "tips-olde".
Det var et hyggeligt lille visit, vi gjorde - tips-olde var frisk og i godt humør - det er hun ikke altid, for det er jo ikke lige sjovt at blive gammel og hukommelsen ikke virker så godt mere - demensen begynder at sætte ind, men hun fylder også lige straks 90 år.

Ferie
Nå ja - vi har også snart fået bestilt ferie for hele det her år - vi skal sørme ud at flyve til efteråret, vi skal til Tyrkiet - ikke noget, vi sådan lige havde tænkt, men der kom en spørger fra gemalens søstre og så hoppede vi med på den. Vi har aldrig været i Tyrkiet, så det bliver helt sikkert en oplevelse.
Der ud over er der jo bestilt sommerferie, en uge i Østrig med alle vores børn, og lidt senere en uge ved Gardasøen og det er også sammen med gemalens søstre og svogre.

Skat
Og så var der lige en hilsen fra Skattefar - ikke en af de sjove, men ikke så grov, som vi havde forventet, så den overlevede vi :)

Sådan går tiden lynhurtigt med mange små ting, 
som synes ubetydelige, 
men som er en del af livets gang 
og er medvirkenden til livsglæden holder ved.