Søg i denne blog

mandag den 23. juli 2012

Mig og mit kamera og en fødseldagsbrunch

Tro det eller ej - men jeg er skam blevet meget bedrer til at medbringe mit kamera - nu skal jeg også bare huske at bruge det

For ellers går det jo som her - et billede, hvor det meste er spist :-)

Spejlæg i muffinsforme var et hit - det var også rimelig nemt -
en skive bacon lægges rundt i kanten, gerne helt op på kanten, så ægget ikke kan gro i - så lægges der en skive tomat i bunden (brug en mellemstor tomat og hvis det er store æg, skal skiven ikke være for tyk), ægget slåes ud og hældes i - vupti ind i ovenen, varmluft 180 gr. i 15-20 min..   -  eneste minus var rengøring af formen bagefter!

Der var selvfølgelig også andet mad på bordet og de fik amerikanske pandekager og en brunsviger med slik på og flødeskum til:-)

Jeg har regnet lidt på det, der var købt 2 slags spegepølse, skinke og jagtpølse, italiensksalat, 3x250 gr. coctailpølser og 6 pk.bacon, en alm. ost og 3 stk. goudaost og en friskost med urter, 2 meloner, vindruer, tomater, forårsløg og 3 stk. peberfrugt, 2 bk. æg, 8 l. juice og ½ l. fløde + mel, gær, sukker, kærnemælk og farin til bagning - så blev der brugt kaffe og te og andre drikkevarer, og så er der nok noget, jeg har glemt - men alt i alt står sådan en brunch til 20 personer i ca. 1000 kr. og så er der altså frokost til os i flere dage, masser af juice i køleskabet og brød i fryseren.

Der blev snakket og der blev grinet
(min søster hørte vist noget sjovt lige der)

Der blev hygget og
der blev nysset

En god dag - og gemalen fik dejlige gaver bl.a potter til at hænge på væggen i hønsehuset, og så kommer der et plantebord i stål, som skal stå i hønsehuset, og hovedformålet med det er, at det skal fungere som "anretterbord/afsætningsbord" når der grilles :-)
En fin trøje og en dejlig kurv med hans ynglings kirsebærvin og lakridser fik han også - der var en orkide til mig og der var blomster i potterne :-)