Søg i denne blog

mandag den 31. marts 2014

En uge med lidt af hvert

Jeg skal vist til at passe på, at tiden ikke løber fra mig, 
mens jeg laver ingenting - 
Selvfølgelig laver jeg noget, jeg sidder jo ikke
 og kigger ud i luften hele tiden ;)

Jeg har fået en ny mobiltelefon - er gået fra en windowsphone til en Iphone og hold nu op, det er ikke let for mig, som ikke har teknisk snilde - godt, jeg har datteren i huset, så hun kan træde til, når jeg er lige ved at gå helt agurk over, at det ikke virker :)

I ugens løb har vi haft Nana hjemme en dag - hun havde skavet hul på en hæl, så eftertrykkelig, at der gik betændelse i såret og hun måtte til lægen - så hun har haft forbinding på og måtte ikke have fodtøj med hælkappe på - så der var kun cloggs, og de er ikke gode i regnvejr.
Vi hentede også Laura fra SFO den dag, så de fik tid at lege.

Så har jeg været i bio sammen med min mor, søster og datter - vi så Monika Z., en ganske udmærket film. Vi mødtes i Aalborg og spiste frokost på cafe Herman i Salling, jeg fik en god kyllingesandwich og til kaffen delte vi to kager - hold nu op, de har bare lækre kager.
Jeg har jo mit projekt vægttab - så der skal tænkes i kalorier - hvis ikke jeg skulle det, så havde jeg ikke nøjes med to bider kage og jeg var nu nok også røget i en burgermenu med kartoffelbåde til - men jeg beherskede mig.

Det kneb  mere med at beherske kalorieindtaget, da vi var på besøg hos svigerinden - det var den første store fristelse, jeg var udsat for, og den slap jeg ikke godt igennem - men med det langvarrig projekt jeg er igang med, så skal der være plads til den slags også, men jeg skal huske at have hovedet med mig, når jeg skal i byen og spise.
Nå det kostede lidt på vægten, men heldigvis ikke det hele og jeg spiste lækker mad - tænk hvis jeg bagefter havde tænkt, at maden ikke var det værd - så havde det da været endnu værre.

Igår var vi til gymnastikopvisning med Nana - det var hendes første opvisning (sidste år blev hun syg) - hun var lidt genert, men deltog i det meste, hun vil dog ikke slå kolbøtter derinde
Et billede mens hun var igang, fik jeg ikke, for min nye tlf. var gået på videooptagelse og jeg kunne ikke få den over på foto - ja ja jeg sad op prikkede på foto og så viste det sig, at den skulle skubbes derover - nå men jeg fik da et billede af hende bagefter

Hun ser lidt alvorlig ud, men hun var glad :) 

Igår kom foråret virkelig til os, 
så morfar måtte have gyngerne ud Det var noget, der passede børnene - de vil rigtig gerne ud og lege begge to, så der skal også sættes sandkasse op så de ikke skal lave pludder af jorden fra haven og slå kager ud på mormors hvide havebænk :) 


I dag er der ikke så meget forår over det her - tågen er først så småt ved at lette og temperaturen er nu nået op på 6 gr. og kl er 12.40, og nu skal jeg bage kage til nørkleklubben.