Søg i denne blog

fredag den 17. maj 2013

Dejlige dage

Jeg er her endnu :)
Jeg har bare meget om ørerne for tiden - så blogverden forsømmes en smule.

Igår var en dejlig dag - selv om jeg måtte meget tidligt op - kl. 04.35 bippede vækkeren - men jeg kunne hurtig komme ud af sengen, for vi skulle hente sønnike - han vendte hjem efter 3 mdr. i Afghanistan.
Vi glædede os - men jeg tror, Laura var den, der glædede sig aller mest.

Laura havde ikke fået at vide, at det var igår, hendes far kom hjem, for skulle de blive forsinket, vil hun jo blive så skuffet, så da vi kom for at hente hende og svigerdatteren kl. 6,  troede Laura, at hun skulle i skole, så da hun fandt ud af, hvor vi skulle hen, så var glæden stor - så stor, at det krillede i maven og det var lige ved, at hun tissede i bukserne af ren glæde :)

Vi kører i to biler, for sønnike vil så gerne køre hjem i sin egen bil, så den skal med derned - så den bil kørte gemalen i, og så var min bil forbeholdt "tøsserne" - Laura's Bedste var nemlig også med.
Køreturen tager en god time, og den fik Laura til at gå med fingerstrik.
Lige da vi nåede til Karup kom flyet, så vi så det komme længere og længere ned og forsvinde bag træerne, og så var det jo bare at vente på, at bussen kom med soldaterne

Tiden skulle gå, mens vi ventede på bussen 

Så kom far ud af bussen

Gensynsglæden var stor for dem begge

Ja, det er den for os alle, men helt sikkert er den aller størst for Laura og svigerdatteren.

Da vi havde fået kaffe på kassernen, kørte vi hjem igen - vi skulle sætte Bedste af på vejen.
Og så skulle vi i Jem&Fix - for der åbnede en ny butik i Hadsund og gemalen havde jo fri - så der blev lige købt ind :)
Ja, vi går og drømmer om at få lagt nogle fliser - og de var på tilbud, så de måtte jo indkøbes, sammen med en masse andre gode tilbud - jeg tror, at det for gemalen virker på samme måde at komme ind i sådan en butik, som hvis jeg bliver sluppet løs i en stof og garnbutik, der har udsalg :)

Så var det bare med at komme hjem og nå en lille lur, inden turen gik videre til min MOR - hun fyldte nemlig 75 år i går :)

Jeg kørte derned til eftermiddagskaffe-tid og da kom Laura's Bedste også forbi, så der blev hygget - og efterhånden dumpede der børnebørn, oldebørn og de øvrige døtre og alle svigersønnerne ind - og de som ikke havde mulighed for lige at kigge forbi, ja de ringede på telefonen - så der var liv og glade dage hos min MOR.

En lang og dejlig dag

I dag er det så datteren der fylder år -
 tænk engang, det er 35 år siden, jeg blev mor, 
jeg kan slet ikke forstå det - 
jeg husker det, som var det igår :)