Søg i denne blog

mandag den 2. januar 2012

Bøger og hudpleje

Jeg startede dagen med et besøg hos fysioterapeuten og derefter omkring apoteket efter en ny omgang mucomyst, for jeg hoster rigtig meget igen.
Da jeg kom hjem, kom datteren - hun skulle ud og bytte julegaver og skulle lige tage noget med, men det endte med, at jeg selv kørte med hende.

Jeg fik 2 ens bøger i fødseldagsgave, og så havde jeg fået en kalender, som jeg synes fyldte for meget i tasken - Staun havde fået 2 ens DVD'er.
Jeg havde egentlig tænkt mig, at jeg skulle have en havebog af Claus Dalby's, men sådan gik det ikke, for jeg kunne ikke beslutte mig.
I stedet kom jeg til at bruge pengene på noget af dette

Ja de slog ikke helt til - men jeg synes, jeg gjorde en god handel. Man kan vist ikke se det på billedet, men i den lille taske, var der æsken med creme og de to små tuber med noget rense- halløj, det har en værdi af 615 kr og jeg gav 245 kr. - bare cremen har en normalpris  på godt 400kr. og den er bare rigtig god til min hud. Duch og deo var også stærkt nedsat, så det var jeg altså også nødt til at købe.
Jeg kunne heller ikke stå for Sys Fredens to små hæfter, og jeg fik en Liza Marklund byttet til Elsebeth Egholm - det er mine foretrukne krimi-forfattere.

Selv efter sådan en kort tur, er jeg helt færdig i ben/ryg, så resten af dagen er brugt på afslapning dvs. hækling, computer og TV - altså med indlagte pauser, hvor jeg må op og stå og gå lidt rundt. Aftensmaden bestod af rester, så nu er julemaden da vist snart ved at være udryddet, og så kan der blive fyldt op med noget sundere mad, for der skal gerne gang i vægttabet nu.