Søg i denne blog

søndag den 2. oktober 2011

Travl men dejlig weekend

Weekenden har budt på lidt af hvert, men må vist siges at have stået i børn og børnebørns tegn. Søn og svigersøn har, som tidligere fortalt, hjulpet Staun med det, han ikke selv kan klare lige nu, til gengæld har vi passet børn.

Jeg var til hæklecafe hos Bettekun igår eftermiddag, rigtig hyggeligt var det - Karen Klarbæk kom med alle sine sjove og dejlige ting og hjalp os med at hækle. Jeg havde bestemt, at jeg skulle have lært at hækle zigzag mønster, hvilket jeg ikke kunne, fordi jeg ikke vidste, hvordan jeg hæklede stangmasker sammen - det fik jeg lært. Jeg så desuden, hvordan andre lavede flag og svampe og vi fik en masse blog-snak.
Det var svært at få sig lettet fra stolen på Bettekuns dejlige terrase, hvor vi sad hele eftermiddagen, så jeg var ikke hjemme igen før kl. 18.

Laura skulle jo sove her og Majbrit, Lars og Nana var blevet, fordi vi havde aftalt, at vi fandt på noget til aften. Det blev den lette løsning, Mac Donald. Det var nu hyggeligt med de to børnebørn og da også de voksne ;-)
Vi var først hjemme igen efter kl. 20 og Laura var træt og bad selv om at komme i seng. Så perlerne måtte vente til i dag.
Vi hyggede os i formiddag - lavede perlekæder og samlede kastanier - spiste hotdogs til middag - ja, det skulle jo være en hyggeweekend for Laura :-)
Mon der er nogen tvivl om, at laura elsker lilla og pink :-)
Laura elsker fine pakker, så vi pakkede perlekæderne pænt ind

Laura blev hentet ved 16-tiden og så var farmor træt, hun tog lige en lur i sin dejlige hvilestol :-)

Så i dag har der overhovedet ikke været rørt ved garn, hæklenål eller strikkepinde.
Nana's vest er kommet retur, hun har revet nogle masker op forneden, så jeg  må se, om den kan repareres, så den ser bare nogenlunde ud!