Søg i denne blog

onsdag den 11. maj 2011

Tidligt oppe

Jeg er ikke morgenmenneske, men i dag måtte jeg for mig tidligt ud af sengen, for yngste barnebarn bliver 1 år og vi skulle til formiddagskaffe.
Jeg havde barnebarnet på 4 år med og vi fik en hyggelig formiddag. Min mand arbejder først om eftermiddagen, så han kom også og min mor kom.

Mine børnebørn er to meget forskellige børn, men herlige børn på hver sin måde.Nana, som altså er 1 år nu, er en være krudttønde, hun kravler op og ned af alt og roder i skuffer og skabe, så nu er der kommet børnesikring på, der hvor hun ikke må komme. I dag havde hun fundet ud af at kravle op af sådan en lille trappestige og kunne så nå cherrytomaterne og havde lige smagt på dem alle, men hun fik også en dårlig oplevelse, for hun sad på køkkenbordet og fik så fingre i noget peber, som hun også lige smagte på!
Laura som er 4½ år har altid været en lille prinsesse, som ikke lavede den slags unoder, så der er mange ting, vi skal tænke over nu.
Her er kommet regn, men det trænger vores have også til - jeg er spændt på, om de to knopper, der er i mine nye silkepæonner når at blive til noget i år. Jeg har et magnolietræ, som er to år gammel, der er desværre ikke kommet blomster i i år, rigtig ærgerligt, for de er så flotte, men der er kommet blade.
Mine rhodedendroner har det heller ikke for godt i år - jeg tror, de har lidt for meget under de to sidste års hårde vintere, hvor der har ligget voldsom meget sne i den krog, hvor de står.
Jeg skal igang med at sy bukser til Nana - brun babyfløjl - lyder det ikke spændende her i det dejlige forår?
Der må ikke komme kulørte kanter eller noget på, de skal kan bruges til alle bluser og de er beregnet til at hun kan kravle rundt ude i dem, så det er måske fornuftigt nok med sådanne brune bukser og stofkvaliteten, den er lækker.