Søg i denne blog

søndag den 1. marts 2015

To gange på en uge ....

er jeg kørt til Vejle og er drejet af ved afkørsel 60 mod Billund - men jeg har altså ikke været i Billund :)

Første gang drejede jeg mod øst og besøgte min veninde Hanne - vi havde en rigtig hyggelig dag sammen, vi ses desværre ikke så ofte - man smutter jo ikke bare lige forbi til en kop hygge-kaffe, når der er 160 km. Når vi så er sammen, ja så smutter tiden bare lynhurtigt - vi har fælles interesser, der lige skal vendes og vi skal have en snak om børn og børnebørn og hele verdens situationen skal jo også gerne lige vendes.

Igår drejede vi så mod vest, da vi var drejet af ved ved afkørsel 60.
Vi skulle til fætter/kusine komsammen hos den ældste fætter på min fædrene side.

Familien er ikke så stor, min far havde kun en bror, som desværre døde for mange år siden og min far er heller ikke mere, men min tante og min mor bevarer kontakten.
Vi fætre og kusiner, ja de er 4 søskende og vi er 3, har inden for de sidste par år mødtes til vores mødres 75 års fødselsdage , og vi to ældste (ja jeg er den ældste af hele flokken) var det vist nok, der blev enige om, at vi måtte ses igen.
Jeg påtog mig at få gang i det, men for pokker nogen gange kommer alt muligt jo væltende oven i hinanden, så det trak ud, men heldigvis så tog ældste fætter over, og vi fik fundet en dato og han inviterede.

Vi havde bare en rigtig hyggelig dag hos ham og hende, han bor sammen med.
De havde lavet dejlig mad til os og jeg skal da love for, at vi har et fælles gen, nemlig snakketøjet, for det holdt da ingen pause :)
De bor langt ude på landet med marker lige op til haven - noget så skønt, ja det gør vi jo også selv, så det er jo lige efter vores smag ;)
Her hvor vi bor, er det toget, der drøner gennem landskabet, heldigvis ikke alt for tæt på vores matrikel, der hvor de bor er det flyvemaskiner, der kommer lige henover matriklen - jeg var imponeret over, hvor lidt vi hørte de fly.
Fætrene og kusinen bor alle nede omkring ved Give og vi tre søskende heroppe i Himmerland, og det har vi altid gjort, så der har aldrig været en daglig kontakt - så det er en dejlig oplevelse, når man så mødes med lang tids mellemrum og snakken bare går og man kan hygge sig sammen.

Min mor har ryddet op i sine gamle billeder, og for nylig kom hun med bl.a de her til mig
Det er min fars morfar og mormor
og altså det fælles ophav til os,
der var sammen igår :)