Søg i denne blog

mandag den 21. november 2011

Kontrol - smølfiner mm.

I dag har jeg været med Staun til kontrol på hospitalet, det gik heldigvis godt - der var ikke noget at komme efter, men han bad selv om at få fjernet et modermærke på maven, så der vil komme bud efter ham og når så han har fået det væk, ja så kommer der et par uger, hvor vi bare går og venter og venter!
Efter det besøg, kørte vi til Storcentret.
Først skulle vi i Builder Bear for at se, om de havde fået Smølfine - Laura fik gavekort til Builder Bear i fødseldagsgave og vil altså gerne have den her smølfe-bamse, og de havde fået at vide, at de vil komme i dag og der ikke kom ret mange.
Tænk, da vi kom kl. 9.55 var der en lang kø til butikken og de skulle alle købe smølfiner!
Der var rigtig mange "bedsteforældrer" i køen og det foregik såmænd stille og roligt, da vi blev lukket ind, der var dog lige en enkelt, som absolut skulle til at møve sig frem i køen. Da det blev hende, der stod foran mig, var der ikke flere - ØVØV - jeg spurgte en ekspedient, om de da virkelig ikke havde flere og svaret var NEJ - så kaperede jeg en smølf og ringede til Karina, for at høre, om det gik an - det gjorde ikke - MEN MEN så kom damen, der stod foran mig og sagde, at nu kom de altså med en pose smølfiner mere - Heldigvis stod jeg stadig lige ved siden af kassen og JEG FIK EN SMØLFINE TIL LAURA  - juhu.

Når nu jeg havde fået Staun med, så måtte vi ind om Bilka og købe lidt julegave-halløj - jeg har så svært ved at holde til at gå derude for tiden, så jeg må få fordelt mine juleindkøb i år :-(

Så var der HYGGETID - vi gik på Jensen's og spiste frokost - jeg fik Fitness kylling, dejlig let mad, ingen fed sovs eller friture kartofler, kun grøntsager og ta' selv salatbar :-)
Herefter skulle jeg i Stof og Stil - det er længe siden, jeg har været der og tænkte, at Staun nok ikke lige havde tålmodighed til det, men det løste sig ved at han gik i Harald Nyborg og Biltema. Jeg var faktisk først færdig:-)

Jeg købte stof til kjoler til Laura og Nana og til bukser, det er det brune fløjl, som kan anes i baggrunden - og ja, jeg har lige syet brune fløjlsbukser til Nana, men jeg synes, de var for korte, så jeg prøver igen.

og så lige lidt bomuldsgarn til at hækle juletræer af og lidt andre småting :-)