Søg i denne blog

søndag den 11. december 2011

Julestemning og fødseldag i december

Der er ikke meget at vise frem her for tiden og der sker heller ikke meget, for jeg er stadig ramt af noget influenza lignende stads og befinder mig derfor indendøre og meget i ro - så jeg var altså også nødt til at aflyse min fødseldags-komsammen i dag - ØV
Ja, jeg har fødseldag i morgen, her midt i december måned. Da jeg var barn, blev der altid holdt en fin fødseldag for mig, og min mor gjorde en masse, for at være færdig til netop denne dag - det har også betydet, at jeg selv har haft denne dato, som en målestok for nogle ting - det havde jeg også i år, men det er altså smuldret efter at jeg har været underdrejet siden tirsdag.

I dag er det heldigvis lidt bedrer igen - det var det også fredag, men igår var det rigtig træls - så jeg håber - håber, at det nu er i den rigtige retning, for det begynder at trække tænder ud i forhold til juleforberedelserne.
I morgen skal jeg gerne være klar til julefrokost hos svigermor, der er på plejehjem, men hostene skal være aftaget meget, før jeg tager derover, for jeg vil ikke risikere at smitte de gamle mennesker med noget.

Julestemningen den daler jo stille og roligt, når man ikke lige er på toppen og vejret de sidste dage har jo just ikke fremmet julestemningen - jeg er ikke meget for sne, men det var nu hyggeligt de dage, hvor jorden var hvid.
Men det behøver bestemt ikke blive sådan her igen
Selv om det altså er rigtig smukt og kan gi den rigtige julestemning, når vi har denne udsigt