Søg i denne blog

søndag den 29. januar 2012

Afdansningsbal og 30-års fødselsdag

Vi har bare en travl men hyggelig weekend.
Fredag aften var vi til afdansningsbal med Laura.
Det var rigtig hyggeligt, Oldemor og Laura's Bedste var også med.
Jeg var ikke så heldig med billederne af Laura og jeg har måtte bekære dem, for man lægger jo ikke billeder ud på nettet af nogen, man ikke kender så godt.
Her er hun, da de tog opstilling til indgangsmarch og neden under med sin Bedste, da hun havde danset så meget, at hun var nødt til at have noget tøj af, fordi hun altså sådan svedte.
Behagelig danselærer, hun har haft i år og han havde bare et godt tag på børnene. Men det er da utrolig hvor få drenge, der går til dans - kære mødrer få da lært jeres drenge at danse, hvad skal pigerne ellers bruge deres lærdom til!


   Jeg fik også lige chancen for at nappe et billede af far og søn i profil:-)
    Igår stod den så på 30-års fødselsdag hos min niece. Det blev holdt hjemme hos min søster - rigtig hyggeligt med masser af dejlig mad.
Niecen har en lille cairn terrier, den er ikke et år endnu, så den er rigtig sød og så er den jo stadig meget legesyg og slet ikke vant til så mange mennesker og heller ikke børn, så Laura og Nana havde deres sag for, men det havde den da også - hold da op, den var træt, da børnene tog hjem :-)

Hun skulle jo have en gave og hun havde egentlig ikke så mange ønsker, men et af dem var Verner Panton lamper, gerne brugte - det kunne vi ikke rigtig klare, men jeg havde en gammel efterligning til at stå på loftet, så den blev pyntet lidt og pakket ind og så fik hun penge, så må hun selv ud at købe.
 


Hun fik ikke et pebertræ, men en peberlampe :-)