Søg i denne blog

fredag den 31. juli 2015

Så fik jeg også fisk ved Østkysten - strikket karklude og er ved at hækle håndklæde

Dagene smutter afsted, med hvad - tja, ikke så meget, men lidt sker der da :)
Det går stille og roligt fremad med gemalen, han skal stadig have mere hvile end normalt og han må stadig ikke løfte og heller ikke selv køre bilen - så dagene kan godt være lidt lange for ham.

Vi har haft besøg af vores gamle naboer, det sker ikke så tit - det er et år siden, vi besøgte dem, så der var lige et og andet, der skulle opdateres  - det var rigtig hyggeligt :)

Igår kørte vi en tur - vi kom først afsted sidst på eftermiddagen - gemalen synes, vi skulle kigge lidt på naturen "nordenfjords" - det betyder nord for Limfjorden :)
Vi kørte ind gennem Aalborg, hov der på Vesterbro, der var sørme bygget et nyt hus, det havde jeg ikke set ske - altså må jeg konstatere, at jeg kommer der ret sjældent, jeg har ellers haft min gang i området dagligt igennem 10 år - men det er nu også mere end 10 år siden, det fik sin ende - hold da op, hvor årene smutter afsted :)
Vi kørte over Limfjordsbroen og konstaterede, at der endnu ikke var kommet skibe til Tall Ships Races, videre gennem Nørresundby og op af den gamle hovedvej gennem Vodskov, Hjallerup, Flauenskjold - en strækning vi ofte kørte før der kom motorvej til Nordjylland.
Fra Flauenskjold kørte vi ud forbi Voergård slot, som altså havde lukket, så vi fortsatte mod øst gennem Præstbro og ud til Voerså, hvorfra vi fortsatte op langs østkysten til Sæby.
I Sæby  parkerede vi på havnen og gik en lille tur og spiste fisk - jeg spiste fisk :)
Vi spiste på Jacobs fiskerestaurant - og jeg spiste buffet - jeg fik desværre kun et billed af min ene tallerken -
den med de forskellige salater - 
der mangler lige en musling i skal,
den var vist røget ned :)
nej, der blev ikke talt kalorier
 eller tænkt i nærings-fordeling igår 
(det er det nu ikke blevet ret meget i den sidste tid) 
Den anden portion var varme fiskeretter - rødtunge, havtaske og laks spiste jeg. Jeg hoppede over resten af fiskene og fiskesuppen og fik kun lidt tilbehør, for at have plads til at smage på fiskeretterne - det var dejlig mad - er man til fisk, kan det anbefales.

Gemalen er ikke til så meget fisk - så han spiste 
en kæmpe burger med 2 bøf i
han sagde, den var rigtig go' :)

Der var rigtig fint vejr Nordenfjords - solen skinnede og da vi kom tilbage til bilen, var klokken ca. 19 og bilen viste en udendørs temperatur på 23 gr. - det lige før jeg tro, det er den højeste temperatur, den har vist i år :/
På hjemvejen - forsøgte vi lige, om der var nogen, der vil gi' en kop kaffe - men de var desværre ikke hjemme - så dem må vi belemre med et besøg en anden go' gang. 

Når ikke jeg kører tur med gemalen - så strikker jeg karklude - jævnt kedeligt er det, men det glider nemt, mens jeg ser TV - men det blev for kedeligt, så nu er jeg gået igang med et zigzag hæklet håndklæde til køkkenet - 

Det er reste-garn, der bruges af for tiden, der kunne lige som ikke proppes mere bomuldsgarn ned i skuffen og kassen, som jeg opbevarer det i - så der er karklude i alverdens mærkelige kulører, håndklædet er udvalgte farver blandt de mange grønne nuancer, jeg har brugt (mon nogen er i tvivl om, at grøn er en af mine ynglingsfarver). 
Og så er det lidt overspringshandlinger - jeg er jo igang med firkanter til et tæppe til Laura - godt jeg har sagt, hun ikke skal forvente det færdig før til sin fødselsdag (det er i november) :)