Søg i denne blog

søndag den 1. januar 2012

Uha de raketter

Laura var bare rigtig modig - når altså hendes Bedste holdt godt ved hende

Olde- hun var mindre modig og mere kuldskær,så hun gik i dækning i det lune køkken

Raktterne er jo flotte, men jeg er heller ikke selv vild med at være ude, når de skydes af - men her er der en fordel ved at bo på bakken - vi kaan nemlig sidde i vores dejlig varme stue og nyde synet af alle de flotte raketter, der skydes af rundt omkring os.
Vi havde en hyggelig nytårsaften med Laura, hendes forældre, hendes Bedste og min mor, altså Laura's olde.
Jeg ved ikke, hvornår jeg bliver god til at tage billeder af mad og borddækning - jeg fik det ikke gjort igår, men jeg kan fortælle, hvad vi spiser.
Vi har tradition for vores nytårsmenu - vi få
  • Forret - en torskeret fra en gammel Karolinebog
  • Hovedret - oksemørbrad  - jeg steger mørbraden på panden, kartoffelskiver steges imens i ovnen, så skæres mørbraden i skiver, som ligges i et tæt lag over kartoffelskiverne og der fordeles hvidøg/persillesmør over kødskiver og fadet sættes igen i ovnen ved 250 gr. i ca. 5 min. - det er guf og mørbraden slår aldrig fejl - vi får salat til.
  • Desserten - islagkage fra Vebbestrup is
Laura har sovet her i nat - vi sov længe og nu lige hygger vi med morgenmad i sofaen - Laura ser noget børne-TV og jeg har lige tid at sidde her, inden jeg skal hækle et par kugler til hende, som altså ikke skal have snor på, for de skal bruges som bold til hendes "sylvania-familie" og der skal være en pige farve og en drenge farve :-)

Håber alle er kommet godt igang med det nye år