Søg i denne blog

mandag den 21. december 2015

Børnearbejde - nej det er bare jule-travlhed :)

Så er det lige om snart, at der bliver juleaften, så der er juletravlhed i huset her  - alle hjælper til :)

Emil arbejder hårdt - af helt egen fri vilje -
spændende, hvor længe det varer ved :)
Jeg har haft en tradition for, at juletræet først pyntes d. 23. december om aftenen, men nu hvor der er mindre børn i huset, som jo også skal til deres far nogle dage, ja så må jeg gå på kompromis - så Nana har hjulpet til med at pynte træet i dag, og det blev ikke kun tidspunktet, jeg måtte gå på kompromis med, men også pynten :)
Sidste år aftalte datteren og jeg, at vi kunne skiftes til at pynte juletræ hver andet år, fordi vores julepynt er så forskellig og vi har ikke pladsen til to juletræer - jo, det har vi såmænd nok, men så vil vi ikke se det ene stort mere end 1. juledag.
I år er det så mit pynt, der skal på træet, men Nana kunne ikke rigtig forstå, at der ikke skulle noget af deres på, så jeg sagde, at de måtte pynte den ene halvdel med deres pynt og så kom mit på den anden halvdel - det må vist siges at være lidt alternativ, for datteren er til Medusa-pynt og sjove ting, mens jeg er til det mere enkle, guld, sølv, rødt og hvidt :)Nu mangler vi bare lige de sidste mad-indkøb, en overhaling af hele hytten og noget madlavning, så kan juleaften bare komme an :)