Søg i denne blog

onsdag den 17. august 2011

Så går sommeren på hæld

Sådan her ser der ud nu, når jeg kigger ud af vinduet
Vupti - for få dage siden høstede de, i dag har de kørt gylle ud og plovet marken. Det giver mig en fornemmelse af, at sommeren snart er forbi - hvis ellers vi kan sige, der har været sommer!
Eneste plus er, at det nu nok er fordi, der skal såes i marken i en fart og det betyder så, at den bliver grøn vinteren over og det synes jeg er så dejligt, specielt i det spæde forår.
Det har været en rigtig hård start på kurset og "mit nye liv". Mine knæ holder ikke til ret meget og jeg har måtte sige fra på en del af motionen, og det er hårdt for mig at skulle forholde mig til 15 nye mennesker, så det har givet træthed og dårlig humør, og jeg har følt mig bombet tilbage rent helbredsmæssig.
I dag har vi haft en god snak om det, og i morgen vil fysioterapeuten lave et program specifikt til mig, så nu er optimismen på vej tilbage.

Jeg blev også  så glad her i eftermiddag. Min svigerdatter's mor, som er en rigtig god ven af huset her, kom forbi med denne fine blomst
og der var et kort med nogle søde varmende ord - det var meget overraskende og altså rigtig dejligt og lige på et tidspunkt, hvor det var tiltrængt.
Vi fik lige en ordentlig snak, det var rigtig hyggeligt - Tove kan rigtig godt li' at gå i Genbrugsbutikker, så jeg var lige ved at vise hende denne blog, http://duddelutte.blogspot.com/, hvor jeg har set de sødeste pigekjoler/tunikaer lavet af gamle broderede duge, som jeg er helt vild med - for så kan hun jo lige se, om hun kan finde sådanne duge til mig, så jeg måske kan få afprøvet denne ide.