Søg i denne blog

tirsdag den 18. oktober 2011

Travle dage

Der har været en del at se til i den forgangne weekend - det har været hyggeligt, men travlt.
Fredag stod i børnebørnes tegn - jeg hentede Nana i dagplejen og så kørte vi på besøg hos Laura og hendes forældre, det var bare rigtig hyggeligt. Jeg måtte dog hjem og lave mørbradgryde, for lørdag skulle vi have familiebesøg til aftensmad og jeg skulle nå at på cafe i Aalborg med nogle kvinder, som jeg har gået på kursus med for nogle år siden - vi mødes et par gange om året, men de sidste to gange, har jeg ikke kunne deltage, alligevel snakker vi, som havde vi været sammen i sidste uge :-)
Disse to ting på en dag kunne kun lade sig gøre, fordi Majbrit kom hjem lørdag formiddag og gav huset en tur med støvklud og støvsuger og bagte cupcakes - det var bare dejligt.
Majbrit og Nana var her altså, og Peter, Karina og Laura kom også sammen med min moster og hendes familie til aftensmad lørdag, så der var liv og glade dage med Nana på 17 mdr, min kusines Mathilde på 2 år og Laura på snart 5 år - de legede med hinanden og havde det sjovt.
Her er det Mathilde, der holder godt øje med, hvor dygtig Laura er til at farve :-)
Vi voksne hyggede os også. Det er lidt usædvanligt, men jeg har en moster, der er et år yngre end mig og mærkværdigvis, har vi fået børnebørn samtidig, selv om hendes to børn er ca. 10 år yngre end mine to.

Søndag var vi til 30-års fødselsdag min ældste niece - det var også bare rigtig hyggeligt og lækker frokost fik vi.

Selv om jeg er ovre min depression, så er det lige rigeligt for mig, jeg får lidt stress symptomer og bliver stadig meget træt oven på sådanne dage, men forhåbentlig bliver det også snart bedrer.

Mandag var jeg på høreklinikken med min mormor om formiddagen og om eftermiddagen var jeg hos lægen. Vi skulle snakke om den slidgigt, jeg går og døjer med, han havde en ung læge i praktik og jeg skal da love for, at jeg blev mærket efter, det gjorde avs, lige så sveden sprang på panden.
Der er, som jeg jo vidste i forvejen kun et vægttab, der måske kan hjælpe på situationen og så skal der tages nogle hensyn, når jeg skal på arbejdsmarkedet igen :-(

Så i dag er der dømt egenomsorg - jeg har været i motionscentret i formiddag, lavet sund mad med en masse grøntsager til middag, fået en lur og surfet rundt på computeren - overvejet at skal igang med min symaskine igen, men det er kun blevet til tankerne.

Jeg fik mit sjal færdig til i lørdags
Hov der er også lige lidt af den fine azelia, som jeg fik af min moster i lørdags :-)
Jeg er endnu ikke færdig med den vaffelmønstret vest endnu, men det nærmer sig:-)