Søg i denne blog

torsdag den 26. januar 2012

Ingen gobelinstrik her, men boller i karry fik han

Tiden nærmer sig stærkt, hvor sønnen skal afsted til Afghanistan, så der er nogle ting, der lige skal nåes inden - i dag var det en livret hjemme ved mor og far.

Han bestilte boller i karry og det skulle altså være med hvide ris - ikke noget med brune, sorte eller vilde, fik jeg besked på og heller ikke noget med ananas eller andet mærkeligt i sovsen - men jeg tillod mig nu at røre farsen med lidt spidskommen, stødt koriander, citronpeber og en smule hvidløgssalt og bollerne gled ned med velbehag - sovsen fik en sjat ananassaft og den blev der også taget fra af - vi fik desuden ærter og majs til og lidt saltede cashewnøddder.  Til dessert fik vi råcreme og dåse-frugt.

Det er lidt sjovt, for sønnen spiser med største velbehag, når han bare ikke kan se krydderierne eller andet, der kan være tilsat - da han i sin tid flyttede sammen med svigerdatteren bildte han hende ind, at vi ikke fik løg i frikadeller herhjemme - da hun så lavede frikadeller uden løg, ja så var de jo ikke som mors - for selvfølgelig kommer der løg i frikadeller her i huset, men mens børnene var yngre, kom de gennem persillehakkeren.

Jeg havde også bagt fastelavnsboller, men Laura skulle hjem og i seng, så de fik nogle stykker med hjem.

Det der gobelinstrikning, det var ikke lige til mit temperament, så nu strikker jeg en rød kjole og så går jeg igang med noget andet, jeg ikke har prøvet før, jeg vil nemlig sy de sorte prikker på med maskesting.

Velkommen til mine nye læsere, det er rigtig hyggeligt, at I har fundet vej til min blog.