Søg i denne blog

fredag den 29. juli 2016

En helt igennem afslappet dag på hotellet over Gardasøen

Lidt om hotellet
Efter at have kørt bil i stort set 2 dage, så trænger man til en bilfri dag, så det blev vores første dag i Bazzanega - ja hotellet hedder Bazzanega - men det gør stedet på bjerget faktisk også - når man siger Tremosine, så er det faktisk hele området, det svarer vel til en kommune i Danmark.

Der er nu ikke stort andet at se end hotellet i Bazzanega, det fylder rigtig meget, men der er altså også private huse der.
Hotel Bazzanega består af mange forskellige bygninger og ligger på begge sider af den gennemgående vej op af bjerget, lige i et sving. Vi boede i selve hovedbygningen og skulle derfor over vejen, hvad enten vi skulle til poolen, poolbaren eller P-pladsen. Der er en fodgængerovergang, men der er også en gang under vejen, men der er en del trappetrin, og det bryder mit slidgigt sig ikke så meget om, så jeg gik over vejen de fleste gange.

Vi boede på 2. etage
den øverste altan til venstre
Solskoldning på en bilfri dag
Nå men første dag gik vi efter et godt morgenmåltid til poolen - der er to og en lille børnepool, og de ligger i en "have" altså med græsplæne omkring og der er træer, hvor man kan komme i skygge og ellers var der også masser af parasoller, der kunne bruges - der var også rigelig med liggestole.
Det her billede er fra april

Jeg er den eneste i vores lille "rejseselskab" der bader, og hold da nu op, det var dejligt i den varme - for vi var da kommet nok ned til sol og varme - der lå nærmest en dis over søen, så varmt var der.
Jeg tror, at temperaturen lå mellem 28 og 36 gr i den tid, vi var dernede.

Vi hyggede os, på et tidspunkt gik gemalen på værelset, han opholder sig helst ikke i solen dernede, når den er hårdest, sådan ca fra middag til ved 15-tiden går han i skygge eller indendørs - jeg skulle nu nok være fulgt med, for jeg fik da i alle tilfælde for meget sol!

Jeg ved ikke hvem, men nogen må vel vide, hvorfor i alverden, jeg helt og aldeles glemte, at jeg altså også havde en bar ryg, der skulle smøres ind !!!
Jeg lover, at det gør jeg ikke mere - her mere end en uge efter, da "støver" jeg stadig og hold da nu op, det klør :(
Det her er foran på brystet, som altså havde fået solcreme,
men vel at bemærk ikke nok,
og sådan ser altså et stort stykke af min ryg ud,
til skræk og advarsel.
Det alternative køleskab
Hotellet er ganske udmærket, vi havde valgt superior værelser, fordi der var aircondition og fin søudsigt, men der var altså ikke noget køleskab - og hvad gør man så for at holde sine drikkevarer kolde !!
Øller de skal jo altså være kolde, så der måtte findes en løsning  - gemal:)
en stol op på skrivebordet,
ølkassen der oven på,
lige under airconditionen
DET VIRKEDE :)
Aftensmaden spiste vi også på hotellet den dag - de har en buffet, som man kan tilkøbe alle dage eller enkelte dage - vi gjorde det to dage.
Der var masser af god mad -  suppe, 2 pastaretter, fisk og kødretter, salat og masser af tilberedte grøntsager og der var dessert - drikkevarer betalte man 2€ for og så var der fri vin, vand og sodavand - øl skulle købes. Maden kostede 12€.

Bazzanega ligger på vest-siden af søen, så vi fik morgen/formiddagssol, så når der blev eftermiddag, kunne vi kravle i skygge på vores altan, og det gjorde vi - ikke flere solskoldninger til mig  :)

Dejligt med en kikkert,
så kan man rigtig se de mange skibe i søen

Hækletøjet var da også med
 til de stille stunder :) At sidde der på altanen og se mørket komme og lysene blive tændt rundt omkring søen, det er bare helt fantastisk 
Fortsættelse følger .....