Søg i denne blog

søndag den 25. maj 2014

Så var der også lige en farmor-dag

Laura går jo i skole nu og kan ikke bare sådan lige komme en dag i ugen længere, og for ikke længe siden, synes hun altså, at hun trængte til en dag alene med sin farmor.
Det er jo dejligt, når hun melder sådan ud, så vi havde aftalt, at hun skulle hentes fra skole i fredags, men hun havde haft lidt feber, så hun var slet ikke i skole, men heller ikke mere skidt, end hun kunne komme herover om formiddagen.

Laura nyder, at hun kan få lov at sidde i sofaen og se TV, spille på sin tablet, tegne og hvad der nu falder hende ind og at hun også får serveret sin frokost der :)
Ind imellem sætter jeg mig og kigger med på det, hun laver, og så får vi en lille snak om det - det er ret hyggeligt, for sådan en snak kan jo udvikle sig i mange retninger - når man snakker med en 7-årig.

Vi skulle også lige have lavet et kort til oldemor, hun har haft fødselsdag, men den skulle fejres lørdag - så Laura blev sat i sving
Vi printede billeder ud og Laura klippede og klistrede og skrev

Det blev et rigtig fint kort 


Sådan gik eftermiddagen med lidt af hvert, og da vi nærmede os aften, vil Laura gerne blive og spise, og selvfølgelig måtte hun bestemme, hvad vi skulle spise, for der var kun hende og mig. Første forslag var "kineseren" - det er en restaurant i Hobro - øhhh det var lige vildt nok for farmor den dag, nå men så vil hun altså gerne på MacD - OK, det var lidt mere "spiseligt" for farmor den dag. 

Det var rigtig hyggeligt bare os to

Laura glæder sig helt sikkert til vi skal på ferie i Østrig og igår fik hun en opgave, hun skal kan bestille en lille cola på tysk - Ein kleine cola - det skal hun øve på indtil næste gang vi ses, for når hun kan huske det, så kan hun få en ny lille opgave :) 
Hun vil nu også godt vide, hvad en stor cola hedder :D