Søg i denne blog

søndag den 22. februar 2015

Om et marked og ens forventninger

Når jeg hører ordet "Marked", så forbinder jeg det fluks med de her skønne markeder, vi ser syd på, hvor der er masser af grøntsager, røget skinker og pølser, ost og div. specialiteter, og så er der jo gerne store mængder af tøj, sko, tasker, porcelæn og hvad ved jeg.

Så da jeg ser det her opslag om vintermarked, ja så må vi da afsted :)

Der står :

Du kan bl.a smage på marmelade, spegepølse, mad fra Fillipinerne, frilandskød, mellemøstlige specialiteter og snaps - 
på gårdspladsen står en vogn med lækre oste og røget kød Humørikonet grin
I hallen kan du f.eks finde fine trævarer, kunsthåndværk fra den store verden, rejser, malerier, smykker, uldvarer, legetøj, nisser og tøj Humørikonet wink
Der vil også være spændende stande med retro/brugte ting og sager.Så gemalen og jeg drog afsted igår, for at se det her vintermarked - vi gav 20 kr hver især for at komme ind til markedet og det var godt nok 20 kr for meget!
Vognen på gårdspladsen, ja den var der ikke - resten af tingene var der måske nok, men det var ikke meget, der var af de forskellige slags - det var en stor skuffelse.
Det skal lige siges, at jeg var der til et julemarked i december måned, da var der fuld hus i markedshallen og der var masser af aktivitet, men det her, det var altså en "forkølet fornøjelse".

Det handler om forventninger
- hvad vi selv tænker, når vi tidligere har oplevet et spændende julemarked på stedet, og hvilke tanker annoncen så sætter igang hos en.

Mine forventninger stiger også, når man skal betale for at komme ind - 20 kr., det overlever vi sagtens, men de 20 kr. gør også at min forventning er større, end den vil være, hvis det havde været et marked på byens torv i en eller anden anledning.
Jeg synes, det er synd for markedet,at der ikke skrives, som det er, at det kun er den halve hal, der er fyldt op - for hvordan får man så kunderne til at komme igen - arrangører og annoncører skal nøje overveje, hvad de byder på, til deres næste marked, for ellers ender det med, at ingen vil tage turen og et dejligt julemarked risikerer også at blive fortid.
Ellers havde vi en dejlig lørdag eftermiddag, hvor jeg fik en køretur langs industrien på Aalborg Havn, og den er godt nok noget større, end jeg havde forventet :)