Søg i denne blog

mandag den 4. juni 2012

Hjemmegående til kvinde-komsammen, i Bilka og koteletter i fad

Nu er det slut med at holde ferie - nu holder jeg ORLOV/fri for egen regning :-)
Det er efterhånden lang tid siden beslutningen er taget, og jeg har jo holdt ferie i 10 uger inden for de sidste 12 uger, så jeg har allerede holdt fri længe, men det er først i dag, jeg har kunne afmelde mig på Jobnet.
Jeg har nu også afmeldt mig de andre jobsøgnings sites, jeg har været tilmeldt - nu står jeg bare sådan, at arbejdsgiverne kan se mit CV - så fremover får jeg ikke længere en masse mærkværdige jobannoncer ind på min mail. Ja, jeg skriver mærkværdige, for selv om man udpensler, hvilke job, man er interesseret i, så kommer der en masse andre urelevante med.

Nu er jeg hjemmegående og skal have hverdagen til at fungere som sådan :-)

Det bliver vist ikke svært at få tiden til at gå, jeg tror såmænd, at jeg kommer til at mangle tid :-)

Min weekend er gået med at jeg lørdag mødtes med nogle dejlige kvinder, jeg har gået på handelsskole med i 2007/08 - vi mødes 2 gange om året på en eller anden cafe i Aalborg og så pladrer vi løs i ca. 3 timer, som om vi havde set hinanden igår og selv om vi aldrig har mødt hinandens familier, føles det som om vi kender dem :-)

Igår kom Majbrit og Nana på "aflastning" - svigersønnen skulle på job og skulle bruge deres bil - så den højgravide mor skulle ikke gå alene hjemme med Nana hele dagen :-)

Morfar fik fornøjelsen af Nana
 Tror I ikke, de hygger sig :-)

Jeg fik fornøjelsen af at køre i Bilka sammen med Majbrit :-)
Det blev skisme en dyr fornøjelse, for jeg kom til at købe en ny computer - nu kan nogen måske huske, at jeg også fik en ny sidste år - denne gang er det fordi gemalen skal have en anden computer, han bruger stadig den, som jeg kasserede for 3 år siden :-)
Så nu får han den, jeg fik sidste år og jeg får altså en ny, der har en størrer skærm og arbejder lidt hurtigerer :-)

Svigersønnen kom til aften og de spiste her - vi fik:
Bagte kartofler med hvidløgssmør
Koteletter brunet på panden, over i et ovnfast fad, smurt med lidt sennep, 2 skiver tomat på hver, og ovenpå en skive skinke, der passer i størrelsen til koteletten og tilsidst en skive emmentaler og så ind i ovnen ved 180 gr. varmluft i ca 25 min.. - næste gang tror jeg, jeg vil prøve at lægge skinke på koteletten og tomaten under osten, for jeg synes, skinken blev lidt tør.
Majbrit lavede en skål salat og dressing til.
Jeg ved altså ikke, hvrnår jeg får lært at tage billeder af maden!

Nu vil jeg gå ud i det grå vejr og plukke de sidste hoveder af tulipanerne og få sået de bønner, som jeg altså ikke har fået i jorden endnu.